ТАМАРА ГРУЈИЋ ЧЕКА БЕБУ: После спонтаног водитељка пресрећна

Novosti online

недеља, 16. 06. 2019. у 07:02

ТАМАРА ГРУЈИЋ ЧЕКА БЕБУ: После спонтаног водитељка пресрећна

Тамара Грујић

Тамара је у петом месецу трудноће, када је сазнала да чека бебу, није могла да сакрије срећу, а ову вест је поделила само са најближим члановима породице
Водитељка Тамара Грујић и њен супруг Вук ускоро ће постати родитељи. Тамара је у петом месецу трудноће, када је сазнала да чека бебу, није могла да сакрије срећу, а ову вест је поделила само са најближим члановима породице.

- Тамара је у петом месецу трудноће и заиста је пресрећна. Она и Вук су годинама заједно и прижељкивали су проширење породице. Када је сазнала срећну вест, Тамара ју је прво поделила са супругом, а њиховој срећи није било краја. Договорили су се да неће да шире лепе вести, већ су је поделили само са породицом и најближим пријатељима - каже извор близак водитељки, и додаје:

- Тамара има веома брз темпо живота и није навикла да има слободно време јер свакодневно ради и усрећује оне којима је помоћ потребна. Ипак, сада ће морати да направи малу паузу. Она ће радити до краја ове сезоне, а затим ће отићи на трудничко боловање и посветити се најлепшем животном позиву.

Иначе, као што је случај са многим женама, и Тамара се раније сусретала са питањима у јавности када ће родити дете, али се није либила да на њих одговори.

- Наше жене се превише оптерећују непотребним стварима због поднебља у ком живимо и чим ствари не крену како би требало, јављају им се фрустрације. Да ли су родиле, ако јесу, када ће друго дете, да ли су згодне, да ли су остварене или не. Нажалост, није само код нас то табу тема. Не могу ни да замислим како је припадницима ЛГБТ популације који код нас не смеју да живе слободно, а камоли мени која немам дете. Имамо много угроженије групе људи на које нико не обраћа пажњу. Имамо децу с посебним потребама које родитељи не смеју да изведу у парк зато што их тамо сви чудно гледају. Стога, код нас има угроженијих људи од жена које не рађају, али о њима нико не прича - испричала је својевремено Тамара за један магазин и открила да је имала спонтани побачај.

- Имала сам један побачај несрећним случајем са 33 године, чим смо супруг и ја почели да се забављамо, а једном сам морала да прекинем трудноћу због друге продукције у којој сам тада почињала. Данас свака друга жена има побачај и то није оставило велики траг на мени, чак сам у том периоду мислила да сам прерано остала трудна јер смо тек почели да се забављамо.

Водитељка је искрено одговорила и на питање како себе замишља у улози мајке.

- Мислим да ћу бити боља мајка као старији родитељ јер ћу имати животно искуство. Тиме ћу компензовати неке друге ствари. Мада знам жене које су родиле у 24. па су опет имале проблеме, тако да ту никада нема правила. Маштам да наше дете одраста уз нашу емисију, у природи, на чистом ваздуху, стално по селима, да се шета, игра с другом децом, а неће бити одвикнуто од модерних техологија, не иде у обданиште већ је стално с нама, што данас често није случај - рекла је тада Тамара.

Тамара и њен супруг Вук венчали су се 2012. године на Гибралтару, без званица, а она је својевремено открила и како су се одлучили на тај корак.

- Никако нисмо могли да се договоримо о броју званица који би присуствовао нашој свадби, он је желео скромнију прославу, а ја двеста људи. Били смо тамо на летовању и одлучили да се венчамо јер имају закон по коме је странцима дозвољено да се узму - рекла је Тамара.

Коментари (18)

Žika

16.06.2019. 07:21

Koliko je dobra učinila i koliko je porodica usrećila red je da joj se bar malo vrati. Zaslužila je svu sreću

Goran.

16.06.2019. 07:38

BOG te svakim dobrom blagoslovio Tamara Tebe i tvoju porodicu. Živi i zdravi bili

Dragan Dubonjac

16.06.2019. 07:58

Čestitam Tamara , želim ti zdravu Bebu i puuuno sreće. Ako je iko u Zemlji Srbiji zaslužio da bude srećan onda si to ti !

Gaga

16.06.2019. 09:16

mora nagrada da dodje za dobra dela da i ona oseti srecu koju vec godinama daje drugima neka je srecno

Гоца Н.Љ

16.06.2019. 09:28

Срећно Тамара! Диван човек. Све најбоље желим.

Gajić

16.06.2019. 09:32

E pa neka neko kaže da bog ne postoji, dobro se dobrim vraća. Neka je živa i zdrava Tamara

Ser Gilles

16.06.2019. 09:54

Хвала Богу па су се договорили да неће да шире лепе вести, већ су је поделили само са породицом и најближим пријатељима.

dusan

16.06.2019. 14:30

ko se ne raduje tudjoj sreci ne moze da ima ni svoju srecno Tamara jos pet ih imala sa srecom ceri.

Leonidas

16.06.2019. 16:16

Neka je sa sreśom dobročinitelju veliki! Nek ti dragi Bog podari sve što poželiš. Puno sreće i uspeha u novoj ulozi roditelja! ♡♡♡

nn

16.06.2019. 17:25

Zeni koja drugima pomaze od srca zelim srecu na svim životnim poljima..Bog joj dao samo dobro.