ЦЕЦА ДАНАС НАПУНИЛА 46.ГОДИНА: Овог пута без журке, Анастасија је крива за све

Novosti online

петак, 14. 06. 2019. у 21:31

ЦЕЦА ДАНАС НАПУНИЛА 46.ГОДИНА: Овог пута без журке, Анастасија је крива за све

Светлана Цеца Ражнатовић,Фото Т. Ћирић

Једна од највећих музичких звезда на Балкану, Цеца Ражнатовић, данас, 14. јуна, напунила је 46 година, а рођендан ће прославити у интимној атмосфери
Једна од највећих музичких звезда на Балкану, Цеца Ражнатовић, данас, 14. јуна, напунила је 46 година, а рођендан ће прославити у интимној атмосфери, са породицом и пријатељима.

Цеца је на самом почетку, скромно као и годинама уназад, рекла да увек може боље, те да свој рођендан ове године ипак неће прославити лудом журком.

- Ја, у принципу, увек славим рођендане. Ове године сам одлучила да не славим, пошто смо се, онако, баш добро провели на Анастасијином рођендану. Она је пролонгирала свој рођендан, па се то нешто приближило, па рекох добро смо се ми провели, нема потребе за мојим. (смех) Имам и неке пословне обавезе, па Боже здравља, за следећу годину ћемо лако - каже Цеца.

Цеца је себи пре свега пожелела здравље, али је нагласила да то жели својој породици и пријатељима. Такође је истакла да нема великих жеља, да никада није била мегаломан и да су све њене жеље оствариве.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)