ГЛЕДАОЦИ телевизије Пинк овог уторка били су у прилици да у емисији Огњена Амиџића "AmiG show" погледају окршај учесница ријалитија Задруга - у чоколади.

"Рвање код Амиџе" је била најгледанија емисија те вечери на домаћим телевизијама, али и изазвала замерке, због којих је Савет Регулаторног тела за електронске медије реаговао и покренуо поступак!

На седници РЕМ-а је закључено да је у емисији "AmiG show" емитован "еротски садржај у недозвољеном термину, као и садржај у коме је приказано неприкладно извођење националне химне. Тиме су повређене одредбе Закона о електронским медијима, Правилника о заштити достојанства личности и Правилника о заштити права малолетника".

Aутор и водитељ емисије прокоментарисао је одлуку за покретање поступка:

- Циљ моје емисије је забава гледалаца. Не сматрам да је прекршен кодекс и да се ради о 'еротском садржају', будући да су све учеснице емисије биле у купаћим костимима", рекао је Амиџић и додао:

- Девојке и мушкарце можете видети ових дана у костимима и у градском извештају са Аде Циганлије Београдске хронике, Јутарњег програма или другим информативним емисијама. Јер, замислите, кад је лето људи се скину у купаће костиме! Ако то некоме смета, предлажем да децу не воде на море, јер ће, забога, видети неке тете у бикинију, или, не дај Боже, топлес.

ПРОЧИТАЈТЕ И: АМИЏИЋ И КАЋА ГРУЈИЋ У ДУЕТУ: Отпевали нову песму и запалили студио! (ВИДЕО)

Водитељ је подсетио да се његова емисија емитује у касним вечерњим часовима, од 22 х до 24 х, и рекао да је "рвање у топлесу шоу који се емитује на многим телевизијама и организује на многим забавама".

- Сличан садржај, а и много експлицитнији, можете видети и у дневним терминима на разним телевизијама, тако да не знам зашто би моја емисија била проблем- рекао је Амиџић за Мондо.рс.