ЈЕДАН од најпопуларнијих брачних парова домаће јавне сцене, Јелена Томашевић и Иван Босиљчић, тренутно уживају у предивним заједничким тренуцима у Русији, што није тако чест случај, јер су, због пословних обавеза, често раздвојени, па су дани које проводе у Санкт Петербургу, самим тим, још лепши и испуњенији, посебно из разлога што је са њима и њихова ћерка Нина, па се овај боравак у једном од најлепших градова света, заиста, може назвати руском бајком, у којој ужива цела породица.


Иван је већ дуго ангажован на руском тржишту, где гради успешну каријеру, и тренутно снима велику телевизијску серију „Казанова у Русији“, у којој игра водећу мушку улогу.


Ипак, дани са породицом су нешто посебно и свему дају другачију димензију:


- Због мојих снимања често смо раздвојени, а самоћа, понекад, и није тако лака, па су ови дани са Нином и Јеленом за мене огромна радост, која ме регенерише и на приватном и на пословном плану, у сваком смислу. Једва сам чекао њихов долазак и унапред испланирао све што ћемо видети и посетити. Презадовољан сам што ћемо већи део лета провести заједно у овом магичном граду, јер је срећа потпуна само кад се дели са породицом - каже Босиљчић.ПРОЧИТАЈТЕ И: Иван Босиљчић: Радост дарујем свима, тугу делим са две особе


Јелена је често боравила у Москви, али је ово њена прва посета Санкт Петербургу, који ју је оставио без даха:


- Дуго смо планирали овај пут, али је било тешко ускладити Иванове и моје послове и Нинине школске обавезе, па смо сачекали јун, када је темпо нешто лакши. Радовала сам се доласку у Санкт Петербург, али, заиста, нисам очекивала да ће ме овај град, на први поглед, толико освојити и очарати. Неописива лепота на сваком кораку, која се не може речима препричати. Уживамо свим чулима и ово су предивни тренуци и успомене које се не заборављају. Иван је овде већ дуго и бољег водича не бисмо могли ни да замислимо, јер свакодневно откривамо нешто ново. Нина је пресрећна јер смо сви на окупу, и као и ја, опчињена је духом, атмосфером и лепотом овог града- износи своје импресије, за Novosti Online, једна од наших најбољих певачица.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Лепе вести у породици Босиљчић