Откако је отворио Инстаграм налог, Жељко Митровић изазива велику пажњу јавности, а његови снимци за кратко време постали су омиљени међу корисницима ове друштвене мреже.

Осим снимака са породицом и пријатељима, Жељко је кроз свој налог са пратиоцима делио и како проводи слободно време на послу, ког има веома мало, али су посебну пажњу привукли снимци његових авантура на електро-скејту у Лондону, Бечу, Њујорку, Кану али и Београду. Све ово Жељко је забележио својом омиљеном 8К360 камером, за коју су се сви питали како функционише.

Међутим, како би олакшао вожњу електро-скејтом и управљање камером, Жељко је направио свој изум, којим се похвалио на Инстаграму. Наиме, Жељко је објавио фотографију из хотелске собе у Кану, на којој седи на кревету са кацигом на глави.

Прочитајте још - ЖЕЉКО МИТРОВИЋ САДА И НА ИНСТАГРАМУ: Како власник успешне компаније проводи паузу за ручак? (ФОТО)

И ништа не би било необично, да Жељко на кациги није инсталирао штап са камером, како како би му било лакше да управља електро-скејтом и да успут све то забележи камером и подели са пратиоцима.

Иако је био задовољан овим својим изумом, Жељко је наишао на други проблем - како га транспортовати до Београда.

- Увек је боље имати у глави него на глави! Како сад да спакујем ову моју умотворину?!? - написао је Жељко уз фотографију и насмејао пратиоце.

Поред бројних коментара пратилаца који су били одушевљени, и Сања Маринковић морала је да прокоментарише овај изум - "Превазишао си себе" написала је водитељка испод фотографије.

Верујемо да сви Жељкови пратиоци с нестрпљењем очекују да виде како ће се овај његов изум показати у пракси.