МЛАДА певачица Теодора Џехверовић припрема се за наступ на највећем регионалном фестивалу популарне музике "Улаз", који ће се одржати од 11. до 13. јула на платоу испред Београдског сајма. Амбициозно најављује врхунски перформанс по угледу на МТВ звезде. После пеха који је у марту задесио њен први албум "Борбена", који је повучен из продаје због техничке грешке, Теодора за "Новости" каже да је пребродила ту кризу и да су реакције на њен првенац одличне.

- Колеге, пријатељи и фанови имају само речи хвале - истиче певачица. - Веома ме је погодило повлачње албума. Цео пројекат су пратиле тешке, лоше ствари, али и веома добре, а ваљда је то нормално.

Жели да избегне разговор на тему љубави, а нас је занимало да ли је, као што се спекулисало, у вези са Давидом Љубеновићем који је урадио бројне спотове за њу.

- Сама сам, нити ми је Давид дечко, нити ми је био, он ми је, пре свега, сарадник, а тако ће и остати - тврди Џехверовићева.

Демантује и нагађања да је поново у љубави са бившим дечком Анђелом Ранковићем са којим је заједно учествовала у ријалитију.

- Он је пријатељ - кратко је рекла Теодора, а ми сазнајемо да ће се на фестивалу "Улаз" Анђело први пут појавити на сцени са певачицом.

Прочитајте још: Теодора Џехверовић: Нисам покушала самоубиство

На нашу констатацију да чињеница да је сама вероватно радује мушки део популације јер сада могу да крену у освајање њеног срца, Теодора одговара:

- Па није да ја то нешто тражим, али у реду, ту сам.

Фото ATA Images