ДРЖАВНО првенство у латиноамеричким плесовима одржаће се вечерас у спортској хали ФМП у Железнику. Плесни клуб "Dare to dance" четврти пут организује ово спектакуларно такмичење, а куриозитет је да ће у ревијалном делу наступити један од најутицајнијих плесних парова, Канађани Винсон Там и Анастасија Новикова, који су пре две године победили на међународном такмичењу "Beodance Open".

- Ово је само почетак онога што "Dare to dance" планира да реализује ове године у вези са афирмацијом плеса у Србији - рекао је Иван Милеуснић, један од оснивача плесног клуба и члан Управног одбора Плесног савеза Србије.

Прочитајте још: Неукротива моћ плеса

Првенство су и овога пута подржале многобројне певачице и глумице, као и Вујадин Савић, фудбалер Црвене звезде. Међу дамама које не могу да одоле плесу, поред Иванове супруге Данијеле Карић, налазе се и Александра Радовић, Ана Николић, Индира Радић, Тијана Богићевић, Сашка Јанкс, Рада Манојловић, Вики Миљковић, Тања Савић, Анабела, Каја Остојић, водитељке Сања Маринковић и Снежана Дакић и популарне глумице Мирка Васиљевић, Лена Богдановић и Ива Штрљић.