МАГНЕТ ЗА САМОЋУ: Гоца Тржан обрадовала обожаваоце новим спотом (ВИДЕО)

NovostiOnline

среда, 05. 06. 2019. у 10:30

МАГНЕТ ЗА САМОЋУ: Гоца Тржан обрадовала обожаваоце новим спотом (ВИДЕО)

Фото: В.Данилов

Гоца ће до краја године објавити и албум, који њена публика чека већ годинама, с обзиром на то да је последњи студијски албум објавила 2010. године
Гоца Тржан важи за једну од најпопуларнијих певачица на нашим просторима, а већ годинама је члан жирија дечијег музичког такмичења “Пинкове звездице”. Својој публици је представила нову песму “Магнет за самоћу” на коју су сви дуго чекали, али то није све.


Како је открила за портал Пинк.рс, Гоца ће до краја године објавити и албум, који њена публика чека већ годинама, с обзиром на то да је последњи студијски албум објавила 2010. године.


- Вредно сам радила у претходних годину дана, скупљала енергију и скупљала песме које ћу сматрати за нешто што ме достојанствено представља. И ево, прва коју представљам је песма Банета Опачића, следећа је од мог мужа и Милана из Тапа, наредна од једне младе девојке и на крају још један дует и још једна соло песма, тако да најављујем заправо албум, биће до краја године. Успела сам, десиле су ми се неке песме. Мора живот да ти се деси, да пустиш да неке ствари дођу до тебе, а не да копаш, јер онда беже. Добила сам једну песму која ће бити женских срца ломилица – рекла је кроз смех Гоца.


ПРОЧИТАЈТЕ И:  Гоца Тржан имала незгоду на скијањуПратите нас и путем иОС и андроид апликације