Певачица Анастасија Ражнатовић прославила је свој 21. рођендан гламурозном журком у једном престоничком ресторану, где је окупила породицу, пријатеље и колеге. Наравно, неизоставно је било присуство и њене мајке Светлане Цеце Ражнатовић која не скрива колико је поносна на своју наследницу.

- Сјајна атмосфера, весела, тако смо и очекивали. Поента је да се људи друже, да им је лепо, да прославимо дан њеног рођења, да прославимо успех песме који је фасцинантан. Ја њој првенствено желим здравље, срећу и много љубави - рекла је Цеца пред камерама емисије Премијера и осврнула се на то шта је њој била највећа жеља када су њена деца у питању:

- То ми је била животна жеља, да израсту у добре, квалитетне људе, да поштују праве, традиционалне вредности. Мени је то јако битно. Они су одрастали уз мене, моју каријеру, видели су како тај свет функционише, па су све савладали. Спремни су на компромис, али не на сваки, јер не треба на све пристајати.

На самом крају Цеца је признала да је веома строга када су њена деца у питању, те да Анастасији и те како зна да каже своје мишљење када је њена музичка каријера у питању.

-Према свом детету знам да будем јако, јако строга зато што знам њене потенцијале, а свако може да надогради себе. Уопште нисам слатка, јако сам строга - закључила је Цеца.