ФОЛК дива Јелена Карлеуша није ни данас дошла у Први основни суд у Београду на заказану медијацију, односно покушај мирења са фудбалером Огњеном Врањешом по тужби коју је он поднео против ње, чиме је показала да не прихвата мирење, те је одређен главни претрес за 4. јул.

Врањеш је присуствовао рочишту, али није желео да даје изјаве. Карлеушин адвокат је обавестио судију да певачица нема намеру да се мири. Она није била у обавези да се појави на медијацији, а како то није учинила, сматра се да не пристаје на мирење. Огњенови правни заступници рекли су да ни фудбалер није планирао да се мири. Врањешови адвокати су објаснили да ће певачица морати да се појави на рочишту, у супротном ће је полиција приводити.

- Окривљена је обавештена од стране полиције и није се појавила, тиме су створени услови за заказивање главног претреса - рекли су правни заступници фудбалера. - Мораће да дође на главни претрес, осим уколико не оправда изостанак, али не може унедоглед да оправдава одсуство. Ово је тактизирање и одуговлачење. Постоје мере за обезбеђивање присуства окривљеног, позив, па наредна за привођење, и најтеже, одређивање притвора, али не верујемо да ће до тога доћи.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Карлеуша се није појавила на суђењу са Врањешом

Фудбалер је Јелену тужио због претњи које му је упутила путем друштвених мрежа, односно "отвореног писма" које је певачица објавила на "Инстаграму" након секс-скандала у јануару који је привукао пажњу јавности. И док се већина "наслађивала" фоткама обнажене ЈК, Огњен је тада поднео две тужбе које се односе на повреду части и угледа, као и кривичну пријаву Вишем јавном тужилаштву због сумње за угрожавање безбедности.