ЧОЛА ПУНИ 68 ГОДИНА: Краљу, срећан ти рођендан!

В. Н.

четвртак, 30. 05. 2019. у 09:54

ЧОЛА ПУНИ 68 ГОДИНА: Краљу, срећан ти рођендан!

Здравко Чолић / Фото А. Керекеш

Здравко Чолић, једна од највећих звезда бивше Југославије, данас, 30. маја пуни 68 година, а најдражи поклон добиће од ћерки Уне и Ларе

МЕГАСТАР Здравко Чолић, једна од највећих звезда бивше Југославије, данас пуни 68 година, а најдражи поклон добиће од ћерки Уне и Ларе. Мало је овде простора да се поброје сви хитови, концерти, турнеје и награде које је балкански Том Џонс, како Чолу од миља зову због фантастичних гласовних могућности, добио за пола века каријере.

Прочитајте још - Здравко Чолић: Другујем са "Новостима" 40 година

Од прве награде публике на такмичењу певача аматера 1967. у Бијелој, преко "Амбасадора", "Индекса", "Корни групе", почетка соло каријере 1972, евровизијске "Гори ватра"... до актуелног, 15. по реду студијског албума "Оно мало среће", Чола је и даље један од најпопуларнијих и најпожељнијих певача на Балкану, а његове песме слушају све генерације.

Зато, краљу, срећан ти рођендан и још много хитова и концерата!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

bdsu

30.05.2019. 11:19

Kod nas sve sami kraljevi, carevi, legende, genijalci,, andjeli i sl. a nekako nam ne ide ništa.

PG-CG

30.05.2019. 16:45

Zdravko Čolić je zaista megastar, i pravi ljepotan i na pragu osme decenije... Ruku na srce, nije neki šmeker, naprotiv, ortodoksni je Bosančero... ali, ženama to i nije bitno, njima je najvažnije da je on ženskaroš, mužjak, a i lijep i slavan pride... :-)