Лола Астанова једна је од најпопуларнијих светских пијанисткиња. Уз то је и композитор и продуцент. Прелепа уметница узбекистанског порекла, права је звезда у Сједињеним Државама, која је својим изгледом и талентом залудела свет.

За њен наступ у Београду, у Сава Центру, 7. новембра, већ влада велико интересовање, јер она не задивљује не само својом вештином свирања клавира, већ велику пажњу скреће и својим изгледом и стилом. Једна је од „Топ 10“ модних икона у класичној музици. Њени обожаваоци воле њене атрактивне одевне комбинације, екстремно високе штикле и уске мини сукње, у којима се фотографише и наступа, и тако интригира јавност.

Прочитајте још - РЕТКА И ГЕНИЈАЛНА: Најсексипилнија светска пијанисткиња стиже у Београд

Посебно је активна на Инстаграму, где објављује своје фотографије и видео записе. Оригинални видео на којем свира "La Campanella" везаних очију, постао је прави хит на овој друштвеној мрежи.

Осим тога, у Театро Гранде ди Бресциа, у Ломбардији, у Италији, снимљен је и спот са софистицираним визуелним приказом целе композиције.


Ове јесени, у оквиру велике европске турнеје, Лола ће, осим у Београду, наступити и у Љубљани, Загребу, Скопљу, Софији, Прагу, Бечу и Минхену.