Музичар Моби извинио се глумици Натали Портман након препирке око његових тврдњи да су пре 20 година наводно били у вези.


Продуцент је на Инстаграму написао да су критике на рачун навода које је изнео у недавно објављеној аутобиографији Онда се растурило (Then It Fell Apart) „валидне".


Моби је написао да је требало да се понаша „одговорније и са више поштовања" према глумици када су се упознали у младости.


Натали Портман негирала је раније ове недеље да се као тинејџерка виђала са Мобијем и његово понашање назвала „неприкладним", преноси ББЦ.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Filmske dive u specijalcu "Veniti fera": Natali kao Demi Mur


„Био сам ћелави пијанац, а Натали Портман је била прелепа филмска звезда. Али била је у мојој гардероби и флертовала са мном", написао је Моби описујуци сусрет из 2001. године када га је наводно Натали Портман позвала на састанак након наступа. Рекао је и да су били у краткој романтичној вези.


Међутим, 37-годишња глумица је рекла да је опис њиховог односа нетачан и Мобија назвала „језивом особом" која је прекорачила границе.


Глумица, која је једна од водећих личности у покрету против сексуалног узнемиравања Време је истекло (Time''s Up), рекла је и да Мобијева књига садржи неколико „чињеницних грешака и измишљених навода".


Моби је написао на Инстаграму у суботу да је схватио, након неколико дана, да су многобројне критике које су му упућене биле ваљане.


Рекао је да је „заиста било безобзирно" од њега што није унапред обавестио Портман и друге особе о томе да је писао о њима у мемоарима.