Војвоткиња Кејт Мидлтон у јавности се често појављује с фластерима на рукама. О чему се ту ради?

Ипак, упркос утиску дивне принцезе, мајке престолонаследника и свеукупно врло лепе жене, брижни посматрачи краљевске породице уочили су једну забрињавајућу навику коју је Кејт последњих година стекла - непрестано носи фластере.

Руке једне војвоткиње требало би да су глатке, беле и нежне, али Кејт готово свакодневно пред своје сународнике излази с фластерима на прстима и длановима, не би ли прикрила озледе, преноси Дневник.хр.

Фластери боје коже готово су неприметни, али продорним погледима обожаватеља ништа није успело да промакне, па су приметили овај детаљ.

Тако је ове недеље лепа војвоткиња дошла на "Цветни шоу" у Челсију с фластерима на обе руке, тј. на оба палца, а чак је и њихову беж боју ускладила са остатком "аутфита". Одевена у белу и смеђу, Кејт је одавала утисак врсне вртларке која се у тој околини снашла као риба у води, али многи су почели да се питају шта се то с њеном кожом дешава, па су јој тако често потребни фластери.

Кејт се прошле године у низу ситуација појавила с фластером на рукама. Пре три године на Божић, на њеном левом палцу освануо је фластер, да би се исте године на њеној левој надланици појавио четвртасти фластер већих димензија.

Одговор је много једноставнији него што су неки теоретичари претпоставили. Не, Кејт нема кућну мачку која је гребе, нити се намерно самоповређује, већ једноставно - обожава баштенске послове.

Као предана вртларка која сопственим рукама уређује своје имање око Кенсингтонске палате, у којој живи са својом породицом, често јој се дешава да се посече на баштенске маказе, али и на коров и трње биља.

Ипак, стручњаци упозоравају да то није најбоље решење - Кејт тиме затвара своје мале ранице и не допушта својој кожи да дише. Рана тако спорије зараста, а кожа се исушује.

Уместо тога, могла би да се угледа на баку свог супруга, краљицу Елизабету, која се у јавности увек појављује искључиво са елегантним белим рукавицама.