Чоли босански Оскар за допринос култури

В. Н.

четвртак, 23. 05. 2019. у 19:59

Чоли босански Оскар за допринос култури

Фото промо

Поп звезда у Мостару, где ће одржати концерт 21. јуна, уручен "Вечерњаков печат"

МЕГАСТАР Здравко Чолић добио је у среду увече у Мостару награду "Вечерњаков печат" за допринос култури и уметности. Манифестација на којој се бирају особе године у БиХ, одржана је по 18. пут у граду на Неретви, у Хрватском дому херцега Стјепана Косаче. Најпопуларнији поп певач на Балкану је по преузимању награде, коју многи зову "босански Оскар", нагласио како му је, уз признање, најважнија промоција позитивних вредности.

- Велика ми је част и задовољство што сам на овој лепој и фантастичној вечери и што могу да се дружим са овим дивним људима. Ја волим Мостар - казао је Чола национале, а затим публику почастио отпевавши "Мађарицу" и "Пјесмо моја" уз пратњу "Новосадског биг бенда".


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Чола напунио клуб "Рокси" као од шале


Здравко је у четвртак на прес-конференцији у Мостару најавио и концерт који ће, после четири године, одржати 21. јуна на стадиону под Бијелим бријегом. Казао је да ће на репертоару бити старе песме и оне које су настале последњих година, као и да ће концерт трајати "бар три сата":

- Емоција и љубав према Мостару су такве и трају толико да не може да прође више од три, четири године, да не певам овде и обично се враћам на стадион, јер, нажалост, Мостар нема дворану како бисмо и у зимском периоду могли да направимо концерт. У овај град долазим много чешће него што држим концерте, јер ту имам и пријатеље и родбину. Радујем се концерту, певаћемо старе песме које људи воле, а и нове, наравно. До сада нам је увек било лепо на градском стадиону. Атмосфера нас понесе, сви певамо и играмо и буде, заиста, лепа енергија. Планирали смо да концерт траје три сата.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације