Никада није била тајна да је холивудске глумице Џенифер Анистон и Анђелина Џоли нису у добрим односима, а свему томе је кумовао љубавни троугао у којем су се нашле.

Анистон иза себе има два пропала брака, а први пут се удала 2000. године и то за колегу Бреда Пита.

Њихов брак је потрајао само пет година, а разлог њиховог развода наводно је била управо глумица Анђелина Џоли у коју се Пит заљубио током снимања филма "Господин и госпођа Смит".

У разговору за "Венити Фер" Џенифер је проговорила и о том делу свог живота и открила да је Анђелину срела смао једном и то на паркингу на којем се снимала једна сцена серије "Пријатељи", у којој је Анистон имала једну од главних улога.

Прочитајте још - БРЕД ПИТ ПОКЛОНИО КУЋУ ЏЕНИФЕР АНИСТОН: Да ли је то "пало" помирење?

Међутим, оно што је рекла Џолијевој многе је растужило.

Наиме, њихов сусрет се догодио мало пре почетка снимања филма "Господин и госпођа Смит", у којему су њен тадашњи супруг Бред и Анђелина имали главне улоге.

Џенифер је испричала да се зауставила када је видела Анђелину, представила јој се и рекла: "Бред је тако узбуђен што може да ради с тобом. Надам се да се добро забављате."

Прочитајте још - ВИШЕ НЕМА СУМЊЕ: Џенифер Анистон и Бред Пит су опет заједно

Наравно, није могла ни да наслутити шта ће се све догодити у скоријој будућности те да ће је супруг оставити управо због Анђелине, преноси Mirror.

Бред Пит и Анђелина су се венчали 2014. године, али и њихов брак се са након две године неславно завршио.

(б92)