ДВЕ ЈУНАКИЊЕ: Марина Туцаковић је Жена борац, а Деа Ђурђевић Жена храброст (ФОТО)

Новости Онлине

среда, 22. 05. 2019. у 11:15

ДВЕ ЈУНАКИЊЕ: Марина Туцаковић је Жена борац, а Деа Ђурђевић Жена храброст (ФОТО)

Фото Антонио Ахел/ ATA Images

Свечаност поводом доделе награда емисије "Ексклузивно" и ТВ Пинк, одржана је у уторак вече у Београду, а догађају је присуствовало много познатих личности

Свечаност поводом доделе награда емисије "Ексклузивно" и ТВ Пинк, одржана је у уторак вече у Београду, а догађају је присуствовало много познатих личности.

Међу званицама били су и водитељка Деа Ђурђевић и њен изабраник Младен Мијатовић, који су ускладили стајлинге и са задовољством позирали присутним фоторепортерима.

Прочитајте још - Деа Ђурђевић "Дама године"

Водитељка ТВ Пинк није скидала осмех са лица, а по њој се може видети да се веома успешно опоравља од саобраћајне незгоде коју је доживела у фебруару.

Деа је добила награду под називом "Жена храброст", и управо је у последњем периоду она била та која је свима показала шта значи храбро се борити за свој живот.

Прочитајте још - НА КОРАК ДО ИЗЛЕЧЕЊА: Ево како је Марина Туцаковић успела да се избори са тешком болешћу

На догађај је дошла и једна од наших најпознатијих текстописаца Марина Туцаковић, жена која је многим звездама помогла да буду ту где јесу, јер без ње не би настали многи хитови, а ни певачка имена која данас пуне многе клубове у земљи и иностранству.

Она је добила награду за жену борца године, којом је, како истиче, почаствована.

Младен Мијатовић и Деа Ђурђевић Фото Антонио Ахел/ ATA Images

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације