МАДОНИН НАСТУП НА ЕВРОСОНГУ РАЗОЧАРАО МИЛИОНЕ: Време јој је за пензију. Никад горе није звучала. Ово је крај

В. Н.

19. 05. 2019. у 13:12

МАДОНИН НАСТУП НА ЕВРОСОНГУ РАЗОЧАРАО МИЛИОНЕ: Време јој је за пензију. Никад горе није звучала. Ово је крај
Краљица попа појавила се у костиму Жан Пола Готјеа, који је и лично дошао да испрати њен наступ у Тел Авиву.
КРАЉИЦА поп музике Мадона (60), у креацији Жан-Пола Готјеа, украла је шоу у суботњем финалу "Евросонга", а њено извођење 30 година старог хита "Like a prayer" и премијерно дуета "Future" са Мигосом Квевом, са новог албума "Мадам Икс", било је контроверзно из два разлога. Њен шоу имао је политичку поруку, када је пред крај наступа казала "Никада не потцењуј моћ музике да окупи људе" и позвала све људе да се "пробуде", пре него што се пар плесача, она са израелском заставом на леђима, а њен партнер са палестинском заставом, накратко загрлио.

И нису јој опростили што није отпевала бар још један стари хит - за све генерације.Организатори "Евросонга" јуче су се огласили саопштењем, у коме су навели да су две Мадонине играчице у директном преносу кратко показале израелску и палестинску заставу на полеђини своје одеће:
- Ови елементи њеног перформанса нису били део проба. Играчи нису имали заставе на пробама. "Песма Евровизије" није политички догађај и Мадона је била свесна тога, стављено јој је до знања.
Јуче је реаговала и израелска министарка културе Мири Регев, рекавши да је палестинска застава на леђима Мадониних играча у Тел Авиву била грешка:

- То је била грешка, не можемо мешати политику и културни догађај, са свим дужним поштовањем Мадоне.

Други разлог за контроверзу је што је, упркос делу одушевљених фанова, већина гледалаца приметила да је Мадона прилично фалширала и промашила интонацију. Због тога су њено вокално извођење прогласили лошим, а нису ретки ни они који су констатовали да је време да оде у пензију.

Само неки од коментара:

- Да ли је од пластике?

- Да ли је ово стварно Мадона или је њена лоша замена?

- Лош аутотјун.

- Време јој ј е да оде у пензију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Nesa

19.05.2019. 13:21

Kakvo odradjivanje i nepostovanje publike i fanova. Da ne pricam o honoraru... Za sta je dobila honorar?! Velika sramota i neprofesionalizam.

darko soldo

19.05.2019. 14:01

Madona nikada nije nešto dobro zvučala nego je imala odlične scenske nastupe . Nije ovo bilo ništa gore ni bolje nego inače , ali vas boli što je jedino Madona barem malo isprovocirala izraelce onim palestinskim zastavama na ledjjima igrača , u tome je problem . U isto vreme to je i tužno da niko od kvazi umetnika , takmičara kojima su usta bila puna tolerancije nije niti jednim gestom skrenuo pažnju javnosti na okupaciju koju sprovodi izrael ili na pobijene mladiće iz snajpera na granici

Do do

19.05.2019. 14:08

Svako ima pravo da ima los dan u ofisu ili da ostari. Ali ako je to zvezda popa onda to kao ne vazi. Nije nego. Živ covek ko i svaki drugi. Živi bili pa videli i dočekali.

svasta

19.05.2019. 18:56

A kao Madona je znala da peva? Globalna Karleusa, isforsirana do besmislonesti od strane muzickih korporacija.

Pera

20.05.2019. 14:46

Pa valjda ste culi da je pre par godina uzela jevrejsku religiju. Zato je pristala da peva u tel avivu. Dzabe su je molili Palestinci kada ona pripada fasistima !

Lana

20.05.2019. 15:21

Žena je izvela satanistički ritual i kakve ona poruke mira šalje? Kome? Pitali je iko za palestinsku djecu iz kaveza?

Jovana

20.05.2019. 17:49

@Lana - U potpunosti se slažem, pogledajte analizu njenog "performansa" na YouTube odličan canal (R$E) Ili samo pretražite:Madonna plays "Lucifer" at Eurovision (R$E)

vladimir

20.05.2019. 19:09

Čudi me da je takav profesionalac /bez obzira na godine/ dozvolio sebi takav BLAM! Halo Trampe, tu se "pita" amerika, da li je moguće ovakav debakl?

Vesna

22.05.2019. 09:27

Zvonko Bogdan,jos uvek peva , i nasa Sladjana Milosevicnesa Ukraden ...Godine nisu toliko bitne ,.Madona je samo provokativnom garderobom i nastupom uspela .Zasta su joj dali onolike pare.Ovog puta je promasila i u garderobi.Cemu sve ono?

Madonna

22.05.2019. 13:52

Sto me toliko prizivate? Nije korektno!! U ovim godinama biste i vi falsirali!