ЖЕЉКО МИТРОВИЋ САДА И НА ИНСТАГРАМУ: Како власник успешне компаније проводи паузу за ручак? (ФОТО)

14. 05. 2019. у 17:56

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ САДА И НА ИНСТАГРАМУ: Како власник успешне компаније проводи паузу за ручак? (ФОТО)

Жељко Митровић Фото В. Данилов

Друштвене мреже су последњих година постале саставни део наших живота - начин да представимо себе, своја интересовања, повежемо се са људима широм планете, па чак и да развијамо бизнис

Друштвене мреже су последњих година постале саставни део наших живота - начин да представимо себе, своја интересовања, повежемо се са људима широм планете, па чак и да развијамо бизнис. Осим што кроз друштвене мреже стварамо слику о себи или свом бренду, имамо прилику да завиримо у животе јавних личности, што је до пре десетак година било незамисливо.

Друштвене мреже нам више него икад пре дају могућност да упознамо другу страну јавних личности, које смо до тада могли да видимо само у медијима и да на основу тога формирамо мишљење о њима.

Тако нам је Инстаграм открио да је најпознатија старлета у свету Ким Кардашијан уписала Правни факултет који завршава од куће, да се Бритни Спирс окренула здравом животу и јоги, док Ријана свој налог користи за промовисање свог бренда шминке и доњег веша. Исти је случај и са домаћим јавним личностима.

Од пре неколико дана имамо прилику да кроз Инстаграм завиримо и у живот Жељка Митровића, власника и главног и одговорног уредника најгледаније комерцијалне телевизије, ТВ Пинк. Тренду друштвених мрежа није одолео, те је недавно отворио Инстаграм налог, на ком његови пратиоци могу да виде како проводи слободно време, ког углавном има веома мало.

Познато је да Жељко Митровић има велику страст према музици, те осим што воли да проводи време са породицом, слободне тренутке користи и да свира гитару.

Да у свом дневном распореду успе да пронађе времена за своју велику љубав, музику, показује и последњи снимак који је објавио на Инстаграму. Паузу између састанака, Жељко је искористио да се опусти и засвира. Овај видео, као и снимци из Лондона на којима вози скејт и тестира нове 8К360 камере, затим фотографије са пријатељима попут Оливера Мандића, али и фотографије са супругом Милицом, изазвале су одушевљење међу његовим пратиоцима.

Занимљиво је да Жељко је за неколико дана добио више од 3.000 пратилаца, али и чињеница да на овој друштвеној мрежи прати само пет профила - своју супругу Милицу, као и своју децу Кристину, Андреу, Сандру и Александра.

Како незванично сазнајемо, већ следеће недеље нас на профилу Жељка Митровића очекују снимци са другог континета, што је довољан разлог да га "запратите" на Инстаграму.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)