АНАБЕЛА ПРИЗНАЛА ДА ЈУ ЈЕ БИВШИ МУЖ ВАРАО: Био је са мојим блиским другарицама, те жене су спавале и јеле у мојој кући

Novosti online

11. 05. 2019. у 19:30

АНАБЕЛА ПРИЗНАЛА ДА ЈУ ЈЕ БИВШИ МУЖ ВАРАО: Био је са мојим блиским другарицама, те жене су спавале и јеле у мојој кући

Фото: Принтскрин ТВ Пинк

Певачица Анабела Атијас гостујући у емисији ''Магазин Ин'' проговорила је о прељубама свог бившег супруга Гагија Ђоганија од којег се развела пре десет година
Певачица Анабела Атијас гостујући у емисији ''Магазин Ин'' проговорила је о прељубама свог бившег супруга Гагија Ђоганија од којег се развела пре десет година. Она је том приликом шокирала све у студију детаљима неверства бившег мужа.

- Ја стварно морам да се оградим да сам сада по том питању најбезбрижнија у животу. Нисам хватала мушкарце у превари, већ су долазиле информације до мене. Не би веровала какве су ми другарице, скоро па сестре биле те девојке које су ми то учиниле. Ја не знам шта је то. Шта год да је било у питању, није било потребе за тим јер сам се и ја дивила њима, то су биле баш остварене жене и вољене и лепе. Ја им никада нисам рекла да то знам зато што сам увек кривила мог супруга тадашњег. Никада им нисам замерила, нашла сам начин да се дистанцирам. Можда се једна препозна, али чисто сумњам. Чак ми он ту може бити јасан, али шта је са њима? То су биле жене које су долазиле код мене кући, јеле, пиле, спавале и ја сам се дружила с њима. То је дупла бол - открила је Анабела у ''Магазину Ин'', па признала колико је патила због неверства бившег супруга.

- Сазнавала сам те ствари од људи из наше бранше које никада нису злоупотребиле те информације јер је њима било подједнако болно као и мени. Ја сам то проверила. Тај што је брљао, није знао да брља како треба. Баш сам патила и болело ме је. Само сам желела да ми неко каже који је разлог - рекла је певачица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације