Рундек и Цукић у Крагујевцу

В. Н.

11. 05. 2019. у 09:53

Рундек и Цукић у Крагујевцу

Фото промо

Комплетиран списак учесника девете музичке смотре "Арсенал фест"

ЛЕГЕНДАРНИ Дарко Рундек и "Екипа", "Атеист реп", Марко Луис, "Самостални референти", Дејан Цукић и "Спори ритам бенд" и бројни други комплетирали су списак извођача који ће наступити на главној бини и "гарден стејџу" деветог "Арсенал феста" у Крагујевцу од 19. до 22. јуна.

Прве вечери, пре америчког "Тестамента" и "Пера Деформера", програм на "мејну" отварају металци "Дед Џокер", док "у башти" 19. јуна, поред чувеног "Атомског склоништа" долази и гитар-поп бенд "Мајдан", новајлије на београдској сцени "Лем џем", "Урбан инстант", "Весела машина" и трешери "Алитор".

Друге вечери, на "гардену" су, поред раније најављених панк-металаца "Ритам нереда" и психоделичних блузера М.О.Р.Т, и београдски панк Ирци "Скордисци", рокери из срца Шумадије "Ником ништа", београдски "Туристи", кантаутор Миле Кекин, као и Дејан Цукић и "Спори ритам бенд" који су управо завршили снимање албума, па публику, уз познате, старе хитове, очекује и неколико њихових нових песама.

Треће вечери 21. јуна, поред "Ајзбрна", Нелета Карајлића и "Хладног пива" на "мејну", "Арсенал" нуди на "гардену" америчке стонере "Ред фенг", Ђорђа Миљеновића, "Артан Лили" и "Аутопарк", којима су се придружили ска бенд "Самостални референти", гранџ оријентисани "Стоун слипер" и ужички хардкор састав "Брат".

Завршно, четврто вече 22. јуна на главној бини протећи ће у знаку славних "Партибрејкерса", панкера "Гоблина" и америчког инди-рокера Курта Вајла и његових "Вајолејторса", а на "гарден", уз репера Војка В и "Визељ", долазе "Драм", дуо "Буч Кесиди", као и панк-рокери "Атеист реп" који јубилеј, 30 година рада, обележавају између осталог и наступом у Крагујевцу.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Жестоко у Крагујевцу на "Арсенал фесту"


"Баштенску бину", али и цео фестивал, затвара соул музичар Марко Луис, повратник који је и прошле године на "Арсеналу" са бројном публиком дочекао јутро.

Фото И. Маринковић

Свако вече на Гардену отвараће бендови по избору сајта "Балканрок" - "Мад фектори", "Флуид андерграунд" и "Бохемија", док ће ту част четврте вечери добити извођач по гласовима читалаца тог портала, као и победник фестивала "Бунт".

Програм "експлозив ди-џеј стејџа" биће саопштен ускоро. Комплет улазница за сва четири дана кошта 2.300 динара, док је цена карте за један дан 1.000 динара. Улазнице се могу набавити преко "Тикет вижна", односно сајта www.tickets.rs.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације