Средњевековни дворац Ебенфурт надомак Беча, власништво Драгане Мирковић и њеног супруга Тонија Бијелића, након много година реновирања први пут је отворио своје капије да угости одабране званице на гала прослави коју су организовали поводом пунолетства њиховог сина Марка.


Читав догађај фолк царица и угледни аустријски бизнисмен планирали су месецима јер им је жеља била да породици, пријатељима, члановима дипломатског кора, гостима из врха политичког, културног и других сфера јавног живота престонице Аустрије, али пре свега слављенику Марку, његовој сестри Мануели и њиховим пријатељима приреде догађај за памћење. Судећи по реакцијама, у томе су и успели.


Прво што ми је Марко дан после прославе рекао било је да је једино за чиме жали у вези прославе то што се завршила. То је значило да је сав рад, енергија, креативност и љубав које смо уложили Тони и ја у његово славље вредело и срце ми је било препуно – рекла је фолк звезда и признала да је уживала у сваком тренутку организације, али пре свега у чињеници да су сви гости уживали.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Сија јелка, сија и Драгана Мирковић


Ја иначе, као што је познато, уживам да усрећим себи драге људе и да им приедим догађаје за памћење. Када су моја деца у питању то се умножава у бескрај и заиста смо и Тони и ја били пресрећни када смо видели изразе на лицима гостију од уласка па до краја славља. Ова прослава и јесте била наш рођендански поклон Марку и све је било подређено његовом уживању и проводу његових гостију. Увек смо истицали да смо поносни на своју децу, Марко можда званично и није више дете али је наша љубав иста а понос још већи јер знамо да је израстао у дивног младог човека – преноси своје утиске пресрећна Драгана.Сама прослава трајала је дванаест сати а све се одигравало у централном атријуму дворца који је био специјално декорисан за ову прилику.Иако су Марко и Мануела много окренутији светској музичкој сцени нису изостали ни балкански звуци а посебну музичку посластицу представљали су незаобилазни трубачи.


Ипак, најемотивнији тренутак била је видео порука коју су снимили Драгана, Тони, Мануела, као и неки од Маркових најближих и најдражих људи а која је све присутне ганула до суза.


Сви смо му честитали рођендан, евоцирали успомене и говорили му из срца шта му желимо и то је заиста све нас дирнуло како док смо снимали, тако и када смо гледали. Управо та емоција и јесте нешто што је обележило његов рођендан и по чему ћемо све ово памтити – закључује фолк звезда.