Млади глумци оживели Ружниће

Е. Б. Т.

петак, 10. 05. 2019. у 06:54

Млади глумци оживели Ружниће

Фото К. Михајловић

Најраспеванији цртани филм на свету стиже у петак у српске биоскопе

АНИМИРАНИ мјузикл "Ружнићи", који ће се од петка приказивати у биоскопима широм Србије, представљен је у четвртак на конференцији за медије у "Мекдоналдсу" на Теразијама, у присуству глумаца и певача који су цртаним ликовима позајмили своје гласове - Славена Дошла, Бојана Перића, Саре Јовановић и Ивана Јовића Икца. Свечана пројекција овог распеваног филма је 12. маја у биоскопу "Синеплекс Делта сити" (14).

Певачица и глумица Сара Јовановић рекла је да филм има дивну поруку за децу, да су "феноменални и прича и сонгови" и нагласила да се смејала док је радила.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Како би изгледао постапокалиштични Београд, препун канибала? Откријте у "Последњем путнику" (ФОТО)

https://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:793248-Kako-bi-izgledao-postapokalisticni-Beograd-prepun-kanibala-Otkrijte-u-Poslednjem-putniku-FOTO


Глумац Славен Дошло казао је да му је рад на филму био изузетно забаван и да воли што је лик којем позајмљује глас негативац, јер му је то много занимљивије него да игра неког "лепог, доброг и на правом путу". Његов колега Бојан Перић истакао је да му је жао што и он није добио улогу негативца, али да је његов лик мудар, паметан и пун савета.

Члан београдског реп бенда ВИП, Иван Јовић Икац, изјавио је да је ово била прилика да учествује у слању позитивне поруке клинцима и да користи микрофон у неке "топлије" сврхе, јер реп "вуче неке грубље ствари".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације