Певачица Јелена Карлеуша је месецима уназад у фокусу медија, што због скандала који су јој приписани, што због породичне трагедије и смрти њене мајке Дивне.

Након порно афере са фудбалером Огњеном Врањешем, у медијима се готово непрестано пише да је њен брак са Душком Тошићем на стакленим ногама. Чак се наводило и да је штопер кинеског Гванжуа поднео папире за развод 40 дана после смрти Јеленине маме.

Карлеуша се веома ретко оглашавала на ту тему, а једном приликом је све демантовала и нагласила да су то само лажи. Да то није само прича, сведоче и последњи догађаји.

Иако је Душко у Кини где сутра игра утакмицу тамошњег првенства, ЈК је јуче посетила његово родно село покрај Зрењанина - Орловат, и његову мајку која је не тако много пре Дивнине смрти и сама преживела тешке тренутке када јој је преминуо супруг.

Она није била сама - са собом је повела и ћеркице, а о томе сведоче и фотографије које је качила на Инстаграм стори. Старија ћерка је позирала на плажи поред Тамиша, орловатском шеталишту које мештани зову "Маштаоница".

Наравно, они су се срели и са Душковом сестром која је и чувала њихове ћерке када им је преминула баба Дивна.