ЦРКВЕНО ВЕНЧАЊЕ ДАНИЈЕЛЕ КАРИЋ И ИВАНА МИЛЕУСНИЋА: Младенци у ношњи, младожења заплакао

02. 05. 2019. у 20:47

ЦРКВЕНО ВЕНЧАЊЕ ДАНИЈЕЛЕ КАРИЋ И ИВАНА МИЛЕУСНИЋА: Младенци  у ношњи, младожења заплакао

Црквено венчање / Фото ATA Images/Антонио Ахел

Данијелу Карић и Ивана Милеуснића у Храму Светог Саве венчао Владика Стефан Шарић са 10 свештеника. Драгомир Карић трубаче китио новчаницама од 100 и 500 евра. Весеље настављено у вили "Јелена"

ПЕВАЧИЦА Данијела Карић (35) и кореограф Иван Милеуснић (34), који су 8. марта склопили брак пред матичарем, у четвртак су се на вечну љубав заклели и пред Богом, у Храму Светог Саве на Врачару.

Док су испред Храма свирали трубачи, на венчање су стигли Данијелини родитељи Драгомир и Хафа. Младин отац је носио лептир машну са дезеном српске заставе, а трубаче је китио новчаницама од 100 и 500 евра.

За њим су пристигли Данијелин стриц Богољуб са женом Миланком, као и браћа Симон де Карић и Бојан Карић са супругама и баба Даница која се замонашила. Младенци су у народној ношњи и са опанцима на ногама до Храма стигли олдтајмером.

Иначе, Иван је прошле године запросио Данијелу управо испред Храма Светог Саве, па зато не чуди што је ту одржано црквено венчање.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Александар Срећковић Кубура: Још редовно тренирам бокс

Пар је венчао владика Стефан Шарић, иначе духовник Цеце Ражнатовић, са 10 свештеника, а младожења није могао да сакрије емоције, па је заплакао у једном тренутку на Данијелином рамену.


Фото ATA Images/Антонио Ахел

Све време ју је чврсто држао, с обзиром на то је у другом стању и ускоро ће родити њихово прво заједничко дете, а њено треће. По обављеном венчању, младенци су поручили да је најважније чувати традицију, па су оплели колце.


Невестин отац Драгомир и брат Симон са младенцима и трубачима, Фото ATA Images/Антонио Ахел

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Нови филм Квентина Тарантина улази у трку за Златну палму

Од силног узбуђења, млада се спотакла и замало пала. Свадбено весеље је, потом, настављено у вили "Јелена". У сватове су стигли Мерима Његомир, Милка Форцан, Мирка Васиљевић и Вујадин Савић, Марко и Марија Ђуровски, Александра Троицки...


Сват Дуле Савић, Фото ATA Images/Антонио АхелМиланка, Богољуб, Оливера и баба Даница, Фото ATA Images/Антонио Ахел

Фото ATA Images/Антонио Ахелж

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

sale

03.05.2019. 09:57

Pa koliko puta se ovi zene i udaju i u crkvi znaci za njih vaze neka druga pravila i uvek su mlade hahahahahahahahaha a ono izrodile decu hahahahahahahahahahahahaha bas su mlade hahahaha indijanci

Ја

04.05.2019. 23:34

@sale - Постоји и црквени развод само су правила ригорозна,рецимо разводи се у сл.прељубе...