Бетула се опоравља

М. Ђ.

четвртак, 02. 05. 2019. у 21:02

Бетула се опоравља

Слободан Бетулић Бетула ,Фото Г. Шљивић

Здравствено стање познатог естрадног уметника Слободана Бетулића Бетуле, кога је ножем убо познаник и сарадник Т. М. (66), тренутно је стабилно и није животно угрожен. Т. М. се терети за покушај убиства

ЗДРАВСТВЕНО стање познатог естрадног уметника Слободана Бетулића Бетуле (64, на слици), кога је у уторак увече, како се сумња, после вербалног сукоба, ножем убо познаник и сарадник Т. М. (66), тренутно је стабилно. Лекари Ургентног центра су за "Новости" потврдили да Бетулић није животно угрожен.

Након инцидента, додају, примљен је са једном убодном раном. Повређени су му јетра и масна кецељица. Након операције, Бетулић је ван животне опасности, али је и даље под надзором лекара УЦ и на респиратору.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
ИЗБОДЕН ХАРМОНИКАШ: Слободан Бетулић - Бетула нападнут после туче, ухапшен осумњичени

До сукоба је дошло у једној кафани у селу Бумбарево Брдо, између Кнића и Мрчајеваца. Детаљи овог сукоба још нису познати. Полиција је одмах након инцидента ухапсила Т. М., и сумњичи га за убиство у покушају. Након задржавања до 48 сати биће спроведен Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу.

Познати шумадијски певач и хармоникаш је аутор на стотине песама, а оснивач је и више манифестација у гружанском крају, међу којима је најпознатија "Чаша воде са извора".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације