Жесток обрачун Рушке Јакић са психијатром због Мирке Васиљевић! (ВИДЕО)

НовостиОнлине

четвртак, 02. 05. 2019. у 14:57

Жесток обрачун Рушке Јакић са психијатром због Мирке Васиљевић! (ВИДЕО)

Рушка Јакић и доктор Јован Марић

Рушка Јакић: Пустите се филозофије! Да ли ја треба да заћутим да би била срећна жена? Значи, он ми опали шамар, а ја заћутим?!

Мирка Васиљевић недавно је изјавила да своју ћерку учи да мора да зна да је женско, да мора да ћути и да тако може да сачува брак и добије пта жели, а то је изазвало велику буру у јавности. Управо тим поводом у емисији на "Пинку" жестоко су се посвађали Рушка Јакић и доктор Јован Марић.

Рушка Јакић је у емисији рекла да је то највећа глупост коју је чула и да се са тим не слаже, али је Марић подржао речи Мирке Васиљевић рекавши да је то "најбоља реченица коју је глумица могла да изговори".

Препирка се полако захухтавала све више.

- Чекајте, наука доказује да жена има дупло већу зону за говор него мушкарац и да жена по правилу победи мушкарца у вербалним, хоћемо ли ово или оно, где ћемо на летовање. Па мушкарци су морали да чекају сатима да ћуте како би уловили животињу... - објашњавао је др Јован Марић, а Рушка Јакић се изнервирала.

- Пустите се филозофије! Да ли ја треба да заћутим да би била срећна жена? Значи, он ми опали шамар, а ја заћутим - жустро је одговорила Рушка Јакић.

"Зато су рекли давно - равноправни јесмо, једнаки нисмо, објашњавао је Марић и онда рекао нешто потпуно шокантно.

- Жена побеђује у вербализацијама, мушкарци не волећи да буду побеђени, кажу "ћути, бре, кад ти кажем! а она неће да ћути... бла, бла, бал... и наравно мушкарац искористи оно што му је анатомија дала, то су снага мишића или замахне... Драге даме, не морате увек да победите свога партнера речима! И драги мушкарци, немојте да показујете своје мишиће слабијим особама, али ментално јачим женама тако што ћете јој опалити шамар - рекао је Марић.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Нова изјава Мирке Васиљевић: Рекла нам је шта жена не сме да уради ако мушкарац у друштву учини нешто што јој не прија!

ПРОЧИТАЈТЕ И: MIRKA IMA VAŽNU PORUKU ZA SVE ŽENE: Uradite ovo i sigurno ćete se slagati sa svekrvom

- Она која је прво добије шамар, а прећути, сутра ће бити пребијена - рекла је Рушка Јакић.

- Таман посла да треба да прећути кад добије шамар - рекао је Марић у емисији "Ново јутро".

Рушка Јакић је потом рекла:

- Кривим жене што су нашле сад такве мушкарце, постају њихова зависност, они их плаћају, а они у томе уживају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Goran

02.05.2019. 18:09

Sve sami kvazi intelektualci i psihijatri. Pa vi sami ste za osudu jer ni jednu pametnu rec niste izrekli.