БИВШИ супруг певачице Наташе Беквалац, ИТ стручњак Лука Лазукић, осуђен је у четвртак у Првом основном суду у Београду на осам месеци затвора, односно три године условно, због телесних повреда које је нанео жени прошле године у априлу. У суду је у четвртак одржана завршна реч, а судија је одмах изрекао пресуду која значи да уколико Лука понови исто крично дело у наредне три године, онда ће се применити део одлуке о безусловној казни од осам месеци затвора.

Лазукићев адвокат Ђорђе Калањ најављује, за "Новости", да ће против пресуде бити поднета жалба.

- Ово је првостепена пресуда, незадовољни смо одлуком суда и када будемо добили писмени отправак пресуде, написаћемо жалбу - рекао је Калањ кратко за наш лист не желећи даље да коментарише пресуду.

Адвокат певачице Зоран Атељевић је казао да је задовољан пресудом јер је управо то био предлог одбране. Суђење је почело неколико недеља након што је Лазукић средином априла 2018. физички напао Наташу у породичном стану на Дедињу, а она га тужила за породично насиље.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - УЖАСНИ ДЕТАЉИ: Лука вукао Наташу Беквалац по стану и ударао у рану од царског реза?Фото Н. Скендерија

ДАН ПОБЕДЕ ИСТИНЕ

НАТАША Беквалац се након пресуде Луки Лазукићу огласила на "Инстаграму" и са пратиоцима поделила своје емоције написавши уз хаштаг "ниси сам":

- Данас је за мене посебан дан. Дан истине и победе љубави за мене и моју децу. Волим вас.

Поруку је Беквалчева објавила уз снимак свог наступа који је имала вече пре доношења пресуде, па се захвалила публици, а онда упутила и поруку фановима алудирајући на исход суђења Лазукићу.