Удала се Невена Божовић

Милан Ћунковић

20. 04. 2019. у 23:48

Удала се Невена Божовић

Фото: Printscreen Instagram

Певачица Невена Божовић, која ће у мају представљати Србију на „Евросонгу“ у Тел Авиву, удала се данас за свог дугогодишњег изабраника, пилота Николу Ивановића
ПЕВАЧИЦА Невена Божовић, која ће у мају представљати Србију на „Евросонгу“ у Тел Авиву, удала се данас за свог дугогодишњег изабраника, пилота Николу Ивановића, а свадбено весеље организовано је у његовом родном граду, Будви. Прослави је, како се наводи, присуствовало око 300 гостију. Божовићева је, евидентно, желела интимније весеље, без превелике гужве и медијске пажње, усред обавеза које свакодневно има током припрема за наступ на „Евросонгу“. Међу званицама су били и Дијана и Срђан Ђоковић, родитељи тениског аса Новака Ђоковића.


Невена је блистала у бајковитој венчаници, а током првог плеса није скидала осмех с лица, као ни њен драги. За ту прилику, њих двоје су, симболично, изабрали управо песму „Круна“ која је Невени недавно донела победу на „Беовизији“. Божовићева је тада и истакла да победу посвећује Николи.

Није Невена пропустила прилику да запева на свадбеној церемонији. Њен избор је била чувена италијанска песма „Карузо“ коју је изводио славни тенор Лучано Павароти. Госте на свадби забављале су „Фрајле“, као и „Трио Гушт“, чувен по својим миксевима жанровски разноврсних хитова, и један италијански бенд.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Airbus320_driver011

21.04.2019. 15:04

Ovaj se izgleda rodio sa naocarima za sunce nema slike gde ih ne nosi .... mozda i spava s njima