Милица Тодоровић и Мирза Селимовић укрстили су гласове по први пут и то у емотивној балади “Авет”. Нумера о љубави двоје људи који се неизмерно воле, али који, ипак, не могу да буду срећни заједно, је, судећи према првим коментарима, многе оставила без даха. Текст песме ће отопити чак и најтврђа срца, док су врхунски вокали победника “Звезда Гранда” овој песми дали посебну емоцију.


“Током последњих година снимила сам неколико бржих песама, а када је “Авет” дошла до мене, знала сам да је идеално време за једну емотивну баладу. Мирза је предиван младић, који је изузетно лепо васпитан, а пре свега сјајан вокал. Мислим да ће људима додатно бити интересантно и то што смо обоје победници највећег музичког такмичења код нас.” каже Милица за Новости онлине.

Милица и Мирза снимили су и спот за песму “Авет”, а певачица се у њему појавила у никад изазовнијем издању. Ипак, истиче да њен дечко, кореограф Милош Пауновић, није био љубоморан на сцене које су имали, као ни на провокативан изглед који је испратио екранизацју ове нумере, и да јој је пружио пуну подршку.

“Мој Милош је и овог пута део тима који побеђује, тако да њега не мењам ни у емотивном, ни у пословном смислу. Учествовао је у режији спота и његови савети су нам били драгоцени.”

Мирза је истакао да су Милица и он већ дуго били у потрази за заједничком песмом, али да су се тек сада коцкице поклопиле:


“Трећа срећа је била у питању. Нисмо желели да снимимо нешто реда ради, већ смо дуго трагали, док се нису уклопили и тајминг и песма која нас је обоје подједнако одушевила. Милица је неко кога јако ценим и поштујем. Поседује посебну енергију и харизму, једноставно плени појавом и гласом. Милош је учинио да и спот нимало не заостаје за самом песмом.”

За музику и текст је била задужена Александра Милутиновић, аранжман су радили Владан Поповић и Марко Милатовић, док је видео екранизацију радио “Тоxиц”.


Певачи и овог пута имају победу пред собом, јер ће “Авет” сигурно бити не само хит, већ песма која ће дуго трајати међу слушаоцима.