ПЕВАЧ Стефан Живојиновић, старији син Лепе Брене и Слободана Бобе Живојиновића, у последње време вредно ради и нема времена за љубав.

- Уживам у слободи, немам девојку, фокусиран сам максимално на посао јер је за неког ко се бави музиком најбитније да што више и што боље презентује све на чему је радио пре лета - објашњава за "Новости" Стефан.

Рођени Њујорчанин демантује спекулације медија да је у вези са колегиницом Милицом Павловић:

- Веома смо добри пријатељи и знамо се дуго. Кад год се сретнемо, лепо се испричамо и дружимо, за њу имам само речи хвале.

Сматра да је још рано да размишља о улози родитеља, али да то, свакако, планира.

- Свако треба прво да се оствари у послу, а онда следе неке друге ствари, наравно у животу се увек деси нешто неочекивано, али мени је тренутно у првом плану посао - наглашава Стефан.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - БРЕНИН СИН У ДРУШТВУ ЛЕПОТИЦА: Стефан Живојиновић објавио спот за нову песму (ВИДЕО)

Његов брат Филип је са супругом Александром Пријовић почетком марта добио сина Александра, а певач наглашава да се осећа феноменално као стриц:

- То је стварно уживање, нека нова енергија и љубав. Новопечени родитељи се одлично сналазе, мало мање спавају, али су пресрећни. Помажем им кад год могу.

Млади Живојиновић је претходних дана имао непријатност када је његова нова песма "Од вечери до јутра", коју је 4. априла пласирао на "Јутјубу", убрзо уклоњена са друштене мреже због експлицитних сцена. Са својим тимом успео је нумеру да врати на ову платформу пет дана касније. Његови обожаваоци су задовољни јер могу да уживају у занимљивом споту сниманом на Црногорском приморју. Стефан нам је казао да спот мора да буде провокативан и атрактиван. Најављује да припрема разноврсна изненађења која ће ускоро да објави на "Јутјубу", а међу којима ће се наћи и његове интерпретације туђих песама.

Фото В. Данилов

- Волим да певам различите ствари и мислим да то треба да покажем - вели Живојиновић.

Песму "У другом животу", коју је снимио за другу сезону серије "Убице мога оца", посветио је првој љубави. Били су заједно као веома млади, а стицајем околности су се раздвојили, јер она не живи у Србији, али су и даље у контакту.

- Ту песму, текст и мелодију, добио сам на поклон од брата Филипа и Драгана Брајовића Браје, још док нисам избацио ниједан сингл - прича нам Стефан. - Они су једини знали моју љубавну причу и на основу ње су урадили нумеру. Скоро годину дана је чекала док се није створила прилика да то презентујем у правом светлу. Другачије је када певате нешто што стварно осећате од онога када сте нешто навежбали. Људи су то осетили и препознали и баш ми је драго, то је моја прва озбиљнија песма.

Питали смо Стефана ко је од родитеља строжи, Брена или Боба:

- За мене нису строги, увек сам био одговоран, они нису имали нека велика очекивања, али сам увек испуњавао и радио оно што треба сваки син.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - СТЕФАНА САЛЕЋУ ДЕВОЈКЕ: Син Лепе Брене најавио нови спот

На породичним слављима Живојиновића, са којих јавност има прилику да види бројне фотографије и снимке преко друштвених мрежа, делује да је Брена највеселија и да се увек прва лати микрофона, али изгледа да није тако.

- Такав је утисак зато што она има енергију да је људи одмах снимају, али сви певамо када организујемо неку прославу - прича Стефан.

Фото М. Анђела


За информацију која се недавно појавила у медијима, да се припрема да преузме функцију директора "Гранда", каже да је у питању шала.

- Наравно да не планирам, то је велика одговорност - објашњава певач и додаје да постоје и други послови осим певања којима би волео да се бави, али није желео да нам открије који.

ПЕРЕМ, КУВАМ, ЧИСТИМ, ПЕГЛАМ

СТЕФАН ће се ових дана потпуно осамосталити и иселити из родитељског дома, чему се, као истиче, веома радује. Занимало нас је да ли ће онда мама Брена морати да му помаже, да пере веш или нешто слично, али певач то одлучно негира:

- Не, ја сам већ живео сам тако да знам шта треба да радим, ја и перем, и кувам, и спремам, и чистим, и пеглам... Веома сам способан око домаћинских ствари.