Упркос томе што су папире за развод предали још у септембру 2016. године, медији спекулишу да Анђелина Џоли жели опет да освоји Бреда Пита, и да у томе лежи разлог њеног константног одуговлачења са дефинитивним разводом брака.

Бред Пит и Анђелина Џоли, венчали су се 2014. године после осмогодишње везе. Документа за развод брака, глумци су предали у јесен 2016. године, али, како наводи британски лист The Sun, Џолијева ипак жели да сачува брак и одржи породицу на окупу.

Таблоид наводи и изјаву анонимног извора који је близак случају: „Анђелина је Бреду јасно ставила до знања да жели да поново буде у вези с њим“.

Међутим, како преносе бројни таблоиди, без обзира на све, Пита уопште не интересује идеја о помирењу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Џолијева и Пит постигли коначан договор о старатељству

„Бред само жели да се све напокон реши. Све је могло бити готово и пре годину дана али Анђелина одуговлачи процес“, тврде неименовани извори.

Портал dailymail.co.uk преноси изјаве представника глумаца, који су наводно рекли да Анђелина „одуговлачи са разводом у нади да ће се помирити са Бредом“.

The Sun се такође позива на изворе који тврде да Анђелина жели Бреда поново на окупу са децом, у оквиру заједничке породице, и да због тога чини све да отежа сваки корак до коначног развода брака.

Анђелина и Бред имају троје биолошке деце: Шајло, Вивијен и Нокс и троје усвојене деце: Медокса, Пакса и Захару.

Пар је последњи пут виђен заједно у фебруару ове године, у једној адвокатској канцеларији у Лос Анђелесу.

(РТС)