ЈЕДАН од наших најбољих глумаца, Иван Босиљчић, већ неколико година гради успешну каријеру у Русији, због чега је константно на релацији Београд-Москва- Санкт Петербург.

После главне мушке улоге у националном серијалу Првог канала Руске националне телевизије “Хотел Русија”, и два биоскопска филма, извесно је да ћемо овог глумца ускоро видети у великом историјском спектаклу, који ће бити важна прекретница у његовој каријери.

Цео пројекат се реализује у великој тајности, али оно што смо успели да откријемо је да Иван игра главну улогу у ТВ серијалу о царској Русији, у доба чувене царице Катарине Велике. О каквој улози је реч, остаје да видимо, а до тада, прва фотографија са снимања, говори у прилог чињеници да можемо очекивати још једну квалитетну и раскошну историјску сагу.

Поводом овог значајног пројекта, ексклузивно за Новости, Иван Босиљчић, из Русије, открива: Ускоро ћу моћи детаљније да говорим о овом серијалу. За сада, могу да кажем да ми је велика част да поново сарађујем са Првим каналом Руске националне телевизије.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Иван Босиљчић: Радост дарујем свима, тугу делим са две особе

ПРОЧИТАЈТЕ И: ИСКРЕНО: Иван Босиљчић: Из завичаја најбоље видим докле сам стигао

За ово снимање је била потребна озбиљна припрема, можда највећа до сада. На тренутке сам се осећао као да сам се вратио у студентске дане, читао сам и учио по цео дан и ноћ, али сам изузетно захвалан што сам имао довољно времена да, у миру, изучим штиво" - каже Иван и додаје:

"Управо снимам и размишљам да ми је, можда, највећа жеља да наша публика види ово остварење. Даћу све од себе да јој то обезбедим.”