КАДА полиција утврди све детаље, а пре свега колика је настала штета у саобраћајној несрећи која се догодила у петак, рано ујутру, у Сурчину, где је потпуно уништен "форд фокус", певачице Гоце Божиновске, предмет ће, већ колико у уторак, бити прослеђен Трећем основном тужилаштву у Београду.

То је у понедељак за "Новости" потврдио Иван Марковић, портпарол овог тужилаштва:

- Надлежни из тужилаштва нису излазили на увиђај када се незгода десила, јер није било повређених - каже Марковић. - Увиђај је обавила полиција, узела све потребне податке и даље ради на расветљавању несреће и свега што је до ње довело. Уколико се процени да је настала штета преко 200.000 динара, предмет ће бити достављен на даље поступање у Тужилаштво. Ако процењена штета буде испод ове цифре, реч је о прекршају.

Прочитајте још - БОЖИНОВСКА О НЕСРЕЋИ У СУРЧИНУ: Ауто је Мирко дао другу, он је возио у тренутку незгоде


У незгоди, на сву срећу, нико није страдао, али је певачицин аутомобил потпуно изгорео. Ни друг Гоциног сина Мирка Шијана, који је кобног јутра "позајмио" и возио аутомобил који је наводно, због шљунка на коловозу и зато што му је излетела срна, слетео са пута, није, срећом, озбиљно повређен. Он се мало исекао излазећи из кола кад су се преврнула.

Певачица и њен син дали су изјаве у полицији. Како сазнајемо незванично, Божиновска ничим не терети Мирковог друга за којег има само речи хвале. Она каже да јој није жао аутомобила и да је најважније да нико није теже повређен, нити је погинуо.