ЏОНИ Деп се налази у Црној Гори, где је на снимању повредио врат и људи из продукције позвали су физијатра, докторку Ренату Бергам Грандис, начелницу болнице у Рисну, која је иначе рођена тетка глумице Марије Бергам.

Докторка Рената је Депу имобилисала врат и посаветовала га, а онда се на Фејсбуку похвалила да има светски познатог пацијента.

- Мој пацијент, нешто га укочили на снимању филма “Минамата”- написала је Депова докторка.

Њена братаница Марија Бергам је открила да је докторки забрањено да јавно говори о славном глумцу.

- Моја тетка је потписала уговор којим се обавезала на ћутање о холивудском глумцу, те не сме да прича о сарадњи са њим - потврдила је глумица Марија Бергам.

А док је снимао кадрове на Михољској превлаци, острву чији један део је у власништву цркве, која је претходно издала дозволу за снимање, Деп је привукао пажњу свештенства.

- Један од пароха је потегао везе и познанства да би се фотографисао са Депом, а глумац је пристао и испунио му жељу и упознао се са парохијом - каже једна Тивћанка која је присуствовала тој сцени.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - СВЕТСКА ЕКСКЛУЗИВА: Џони Деп пред вратима ''Новости'' (ФОТО)

Џони је смештен у луксузном приморском ризорту где га чувају даноноћно. Као и у Београду, уз глумца је у Тиват из Америке допутовао читав тим људи, од послуге, асистената, менаџера.

- Деп има свој јеловник, али повремено на предлог филмаџија и главних хотелских менаџера пожели да проба и неки од локалних специјалитета. За његове потребе довезен је специјални брод, па може и морем да стигне до филмског сета - открива извор “Блица”.

Холивудска звезда Џони Деп приводи крају снимање кадрова филма “Минамата” у Тивту, одакле ће се вратити накратко у Београд пре него оде својој кући.


Азутор: Блиц