Бајага пише песму за Јасну Госпић

В. Н.

четвртак, 14. 03. 2019. у 20:54

Бајага пише песму за Јасну Госпић

Фото Instagram/jasna_gospic

Бивша певачица групе "Амбасадори" најавила сарадњу са врсним уметником

ПЕВАЧИЦА Јасна Госпић открила је да ће Момчило Бајагић Бајага да напише и компонује песму за њу, а тиме ће јој, како истиче, бити испуњена жеља.

- Кроз Бајагине песме осетила сам његову посебну сензибилност и једва чекам да је са њим поделим кроз песму написану за мене - каже певачица. - Бајага је човек којем се дивим. Неко ко пише такве текстове и компонује такве песме сигурно није особа која се креће и живи по површини живота. Способност да каже оно што осећа једноставним речима и у сажетој форми која се мора прилагодити музичкој матрици је велико умеће.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Јасна Госпић: Супруга упознала у "пет до пет"

Јасна и Момчило су о својој сарадњи разговарали у Прагу након концерта који је бенд "Бајага и инструктори" имао у недељу у том граду. Велике заслуге за скори заједнички рад двоје врсних уметника имају Јаснини пријатељи Гане Пецикоза и Весо Ђорем.

- Захваљујући овој двојици занесењака, на помолу је једна дивна сарадња између Бајаге и мене - рекла је певачица истичући да је Весо непоправљиви југоносталгичар, док је Гане увек ту за њу.

Јасна је рођена у Сарајеву, а живи и ради у Прагу. Постала је позната давне 1977. године када је са групом "Амбасадори" отпевала песму "Дођи у пет до пет", која је постала велики хит.