У присуству великог броја пријатеља, партнера и јавних личности, Имлек је представио највећу иновацију на тржишту млечне индустрије читавог региона – Моја Кравица чоко крем. Сви присутни имали су прилику да премијерно уживају у јединственом споју млека и чоколаде, коментаришући да ће овај крем засигурно постати неизоставни члан њихове трпезе.

Кључни састојак Моја Кравица чоко крема је млеко, због чега овај производ представља значајан извор калцијума. То га чини важном намирницом у исхрани малишана, али и свих осталих генерација, које неће остати имуне на његов неодољив укус. Моја Кравица чоко крем богат је млеком, које садржи есенцијалне масне киселине неопходне за нормалан рад људског организма, за разлику од других чоколадних кремова на тржишту, чији је основни састојак палмино уље. На развијеним тржиштима све мање су заступљени производи који настају индустријским поступком прераде масти и уља биљног порекла, јер се као резултат добијају неприродна једињења, која људски организам нема чиме да раствори и која се тешко избацују из тела.

Кроз сталну комунукацију са потрошачима, установили смо да је дошао идеалан тренутак да храбро иступимо са производом који представља највећу иновацију на регионалном тржишту млечне индустрије. Одлучили смо да направимо спој најквалитетнијег млека и белгијске чоколаде врхунског квалитета, и на тај начин створимо јединствени крем неодољивог укуса, који ће задржати све бенефите млека. Изузетно смо поносни на Моја Кравица чоко крем, јер је реч о првом природном чоколадном крему на тржишту, богатом млечним мастима, калцијумом и са дупло мање шећера у односу на друге кремове“, истакла је Марија Маловић, регионални менаџер за односе с јавношћу компаније Имлек.

ПР

Моја Кравица чоко крем фокус

Слободан Стефановић

Немања Великић

Лука Рацо

Јован Бугарчић, сениор маркетинг менаџер компаније Имлек и Марија Маловић

Славен Дошло

Иван Зорић и Марија Маловић из Имлека, Мирјана Бобић Мојсиловић и Наташа Миљковић