СУПРУГ чувене певачице народне музике Лепе Лукић, Милан Милановић, преминуо је у четвртак у Канади где је живео, а тамо ће бити и сахрањен. Скрхана болом певачица је одмах отпутовала да се последњи пут опрости од своје љубави. Лепа је са Миланом била 19 година у складном браку, али су често били раздвојени због њеног посла, што није утицало на њихову везу. Необично је да јавност врло мало зна о Милану и њиховој љубави. Он се није бавио јавним послом и није волео да се слика, а Лепа га је први пут представила тек након 13 година брака, 2013, на свом осмомартовском концерту у Дому синдиката.

- Питала сам са бине има ли неко познат у публици, а мој Милан је дигао руку - рекла је тада легендарна певачица. - Он је изузетно духовит човек и то што се јавио био је његов гег јер је знао да мислим на колеге. Мени је у том моменту синула идеја да га представим присутнима и рекла сам да је Милан мој муж кога не кријем.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Лепа Лукић за "Новости": Замало ме нису убили

Милановић је био родом из Јагодине где је често боравио, а у Канади је стекао пензију бавећи се приватним бизнисом.

- Никада се нисмо крили, али просто нисмо типови који иду у кафане - објашњавала је Лепа. - Ипак, кад негде певам, није реткост да он дође. Путујемо заједно и идемо где нас нико не зна. Нисмо деца да цуњамо и сликамо се заједно.

Милан је био Лепин трећи супруг. Била је удата за Тому Лукића који јој је направио пакао од живота и седам година није хтео да јој да развод. Након тога је била у браку са естрадним менаџером Владом Перовићем, а успешан и срећан брак остварила је тек са Миланом. Музичка дива нема деце ни са једним супругом и често је истицала да јој је то највећа жал у животу.