Јелена Томашевић је протеклог викенда снимила спот за нову песму „Сунцокрет“, чија се премијера очекује за неколико дана на њеном званичном "Јутјуб" каналу.

С обзиром на то да је нова Јеленина балада наишла на изванредан пријем код публике, једна од наших најквалитетнијих певачица потрудила се да и визуелно, под редитељском палицом Милоша Надаждина, на најбољи могући начин дочара лепоту и емоцију ове песме, која ће имати посебно место на њеном великом солистичком концерту, 14. - ог марта, у Сава Центру, за који се улазнице могу набавити на благајни Сава Центра и свим продајним местима Евентим-а (tickets.rs).

Прочитајте још - Јелена Томашевић: Животу треба веровати (ВИДЕО+ФОТО)

Иако баладе чине велики део мог досадашњег музичког опуса, свака нова доноси посебну емоцију и искуство. „Сунцокрет“ је, заиста, предивна песма, која ме је дубоко емотивно померила, и драго ми је што су то и слушаоци осетили. Овакве, раскошне баладе не захтевају претераност у њиховој визуелизацији, тако да смо емоцију ставили у први план. Спот је веома неуобичајен и потпуно другачији од свих које сам до сада снимила. Нећу све откривати у овом тренутку, али могу да кажем да ће многи бити изненађени. Радујем се премијери спота и сусрету са публиком на београдском концерту.“ каже Јелена Томашевић.