Певачица Јелена Томашевић, увелико припрема велики солистички концерт који ће одржати 14. марта у Сава Центру.

Поред тога што ће своје познате мелодије извести у новом руху, у пратњи изврсних Гудача Св. Ђорђа, Јелена је припремила још једно изненађење за публику - нова песма, под називом “Сунцокрет”, премијерно ће бити емитована у среду, 6. фебруара, тачно у подне, на “Радију С”.

„Дуго нисам снимила нешто овако емотивно и нестрпљиво ишчекујем сусрет са публиком у Сава Центру, када ћу „Сунцокрет“, први пут, певати уживо. Када ми је моја драга пријатељица Александра Милутиновић послала песму, одмах сам осетила да ова мелодија носи нешто тајновито и истинито, што ме посебно дотиче.“, каже Јелена, чији је супруг Иван Босиљчић имао привилегију да међу првима послуша ову песму.

Прочитајте још - Иван Босиљчић: Радост дарујем свима, тугу делим са две особе

Дирљивом поруком из Русије, где тренутно ради, открио је део мелодије и изазвао праву буру емоција на друштвеним мрежама.

Судећи по првим реакцијама публике, музичка сцена и концертне активности ће, у наредном периоду, дефинитивно, бити у знаку Јелене Томашевић и њеног новог хита „Сунцокрет“.

Улазнице за београдски концерт, 14.марта, чији је организатор агенција „Стар Травел“, су већ у продаји на благајни Сава Центра и продајним местима „Евентима“ (www.tickets.rs).