ПОПУЛАРНИ фолк певачи Мира Шкорић и Александар Дими снимили су спот за нову заједничку нумеру под насловом "Боли ме све", а публика ће имати прилику да све види и чује у марту. Како "Новости" сазнају, промотивни видео-материјал је потпуно изненађење и другачије од свега до сада виђеног, а певачица поручује - очекујте неочекивано.

У београдском хотелу "Алур", где је смештена сценографија, два дана је трајало снимање необичног спота у којем се појављују легендарна глумица југословенског филма Ева Рас и једна од наших најбољих позоришних уметница Нада Блам.

У паузи снимања "ухватили" смо главне чланове екипе. Мира за наш лист каже да је до сарадње са Димијем, који јој је пријатељ, дошло сасвим спонтано.

- Ја сам Димију гост у овој песми, а када сам је чула много ми се допала - објашњава нам Шкорићева.

Најављује да после дуета снима своју нову нумеру о којој није желела ништа да открије, а затим, највероватније у мају, обожаваоци могу да очекују и концерт у Београду у организацији "Мелос естраде" са менаџером Банетом Обрадовићем на челу.

Дими је веома задовољан сарадњом са читавом екипом и истиче да фанове очекује изненађење, јер ће то бити спот са радњом, другачији од класичних који се снимају у неком студију.

- Марко Николић, рођени брат Маје Николић, писао је текст за песму, урадио музику и аранжман - каже певач и наглашава да је реч о врсном музичару.

Нико није хтео да обелодани све детаље спота, али смо успели да откријемо да је Миру преварио дечко кога игра Дими. Радња се одиграва у ресторану, певачица улази и затиче га са другом девојком и онда следи сцена у којој Шкорићева узима нож, а где завршава оштро сечиво сазнаћемо када се појави видео. Глумице Ева Рас и Нада Блам седе за суседним столом и посматрају читаву ситуацију, чуде се, коментаришу и наслућују да ће доћи до немилих догађаја.

ПРЕМИЈЕРА У БЕЧУ МИРА и Дими биће гости Драгане Мирковић на њеном великом концерту који ће се одржати 2. марта у Бечу у хали "Лугнер сити". Том приликом ће премијерно извести своју нову песму "Боли ме све". - Велика је част и задовољство што сам Драганин гост - истиче певачица. - Нас две смо 1990. године обишле све хале од Вардара до Триглава, то је било непоновљиво. Веома ми је драго што ћемо у Бечу запевати заједно.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Мира Шкорић: Ријалити звезде ми нису колеге


- Дими је нашао млађу, бољу и оставио ме - шали се Мира док разговара са нама и додаје да мушкарци то обично раде, а да су жене увек колатерална штета.

На питање да нам открије шта ће то да се деси у споту, она загонетно одговара:

- Па, десиће се нешто у складу са мојим темпераментом.

Да ли ће летети и неки ножеви, настављамо да инсистирамо, а певачица открива да она воли право оружје.

- Љубитељ сам стрељаштва, али како је у спотовима већ виђен прави арсенал оружја, определили смо се за варијанту са ножем.

Нада Блам није желела да открива ништа ни о споту, нити о својој улози у њему.

- То ћете видети када га будете гледали, то је као када бисте ме питали - шта ће се десити на крају комада - вели глумица. - Песма је љубавна, увек су неке несугласице у љубави, тако је и овде. Девојка и момак се посвађају, а то је нормално.

Нада Блам / Фото З. Јовановић


Еви Рас је ово већ трећи спот у којем глуми. До сада је у једном реповала Мими Мерцедез, а други је урадила са фолк певачем Бобаном Рајовићем. Истиче да јој се та врста рада свиђа и да ужива када је позову.

- Глумица сам 60 година и ова три спота се у свему разликују од свих мојих улога - објашњава Ева. - То је та симбиоза музике, слике, филма, ту је потпуно другачији приступ, јер је коктел другачији. Да нисам оволико година глумица то не бих могла да урадим, јер се то све ради у секундама. Захтевније је јер иза тога, као што је Пикасо рекао, стоји цео један живот.

Фото: промо


Расова додаје да је продала 60 година своје глумачке каријере за три секунде:

- Сад смо Нада Блам и ја играле две бабе које виде нож, чини им се да ће крв да падне и понашају се као све друге бабе које би тако нешто виделе, а то можете само ако се дуго бавите глумом. Ако сте права глумица, не можете одшмирати и исфолирати.

Посебна пажња у споту посвећена је одевним комбинацијама, које Мира и Дими четири пута мењају. За њихов изглед био је задужен креатор Бата Спасојевић, којег је певачица посебно хвалила, јер се, како каже, захваљујући њему и у 50. години осећа младалачки и ведрог је духа.

Занимало нас је како то Бобан постиже и шта је урадио.

- Хтели смо да изгледа шик, да буде мало колоритнија - наводи Бата. - За ову прилику смо одабрали стилизовани фрак, беги, опуштене панталоне које дају тај моменат модерног, младалачкијег и ципеле са шпицем које прате цео стајлинг, а и њена боја косе је мало светлија овог пута - каже креатор објашњавајући комаде одеће које је Мира имала на себи.