ЗБОГ НЕСРЕЋЕ У РОВИЊУ: Оптужница против Тонија Цетинског

В. Н.

среда, 09. 01. 2019. у 20:26

ЗБОГ НЕСРЕЋЕ У РОВИЊУ: Оптужница против Тонија Цетинског

Фото Н. Скендерија

Подсећамо, хрватски поп певач је тада изјавио да није возио брзо, јер је то немогуће у тој улици због њене ширине и услова за вожњу

ПРОТИВ хрватског поп певача Тонија Цетинског (49) последњег дана 2018. подигнута је оптужница због изазивања саобраћајне несреће са смртним последицама у Ровињу. Оптужени се терети да је 3. новембра 2017, у 13.55 часова управљао својим "мерцедесом", пулских регистрација, неприлагођеном брзином Пустом улицом у Ровињу, из правца североистока према југозападу, противно одредбама Закона о безбедности саобраћаја.

Прочитајте још - Цетински спреман да одговара за несрећу у Ровињу

Када је стигао до оштрог скретања улево, Цетински се није претходно уверио да ли може да скрене, а да не угрози остале учеснике у саобраћају, а није ни прилагодио брзину стању на улици, видљивости и прегледности. Такође се терети да није обратио пажњу на пешака Ибрахима Кевљанина, који је на леђима лежао у једносмерној Пустој улици, већ је возилом прешао преко њега.

Прочитајте још - Тони Цетински проговорио о несрећи: Возио сам споро, није ми јасно како се десило

Кевљанин је био у алкохолисаном стању, нарушеног здравља, а смртно је страдао на месту удеса.

Подсећамо, Цетински је тада изјавио да није возио брзо, јер је то немогуће у тој улици због њене ширине и услова за вожњу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

rastimir

10.01.2019. 11:47

hrvat katolik ubio je muslimana bosnjaka i ,nema sanse da za to odgovara. za takve stvari u ratu i neposredno posle rata su dobijali odlikovanja ,pohvale predsednika i slicno ,i mogao je ostvaruti penziju ,uzivatu u miru u zlocinu tkz- mirovina. mada mozda mu kolinda sredi za isto...