ДИЈЕТЕ СЛАВНИХ ДАМА: Звезде се куну у њих

Novosti Оnline

01. 01. 2019. у 23:46

ДИЈЕТЕ СЛАВНИХ ДАМА: Звезде се куну у њих

instagram.com/kimkardashian

Испробајте неке од следећих дијета које познате личности примењују и које су заслужне за њихов добар изглед
ВАЖАН део професије познатих, на основу ког и зарађују доста новца јесте и њихов изглед. Испробајте неке од следећих дијета које познате личности примењују и које су заслужне за њихов добар изглед.


ЏЕСИКА СИМПСОН - ДИЈЕТА 'КОНТРОЛОРА ТЕЖИНЕ'


Џесика се доста угојила током своје две трудноће, али након што је постала заштитно лице програма "Контролори тежине", доста је смршала. Њен губитак килограма је био прилично једноставан и базирао се на здравијој исхрани, вежбању и подршци породица, те она сада изгледа лепо и здраво као и раније.

КИМ КАРДАШИЈАН - АТКИНСОНОВА ДИЈЕТА

Ким Кардашијан се куне у Аткинсонову дијету, базирану на протеинима и без угљених хидрата, а када погледате њено савршено тело након трудноће, сигурно ћете желети да испробате ову методу губљења килограма.

МЕГАН ФОКС - ПАЛЕО ДИЈЕТА

Не постоји ништа лепо у високопротеинској Палео дијети. Наиме, она се базира на исхрани наших прапредака из старијег каменог доба. Нема житарица, прерађене хране, кромпира и млечних производа. Можете да једете месо, али да није пржено.

БИЈОНСЕ И ЏЕНИФЕР АНИСТОН - ДИЈЕТА 5:2


Нормално једете пет дана, а у преостала два дана идете на неку врсту поста. Унос калорија за та два дана би била само четвртина ваше нормалне дијете и укључује много воћа и сокова. Бијонсе и Џенифер су доказ да ова дијета заиста делује.


СЕСТРЕ МИДЛТОН - ДУКАН ДИЈЕТА


Мало је компликованија дијета, али сигурно ћете успети да уђете у штос. Подразумева већи унос протеина, али и спорије мршављење, тако да је погодна за оне који би заправо да припазе на линију током празника или изгубе мањи број килограма.

(superzena.b92.net)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Saša Radojčić, Beograd

02.01.2019. 02:57

Ne piše se "Dijete" već "Dete" !! "Dijete" je bre, bosanski !!!!

ŠoNe

02.01.2019. 07:19

Samo post pravoslavni i nikakve torture sebi ne radite zato jer ničeg ni efikasnijeg a ni zdravijeg nema.