ИСПЛИВАЛИ НОВИ ДЕТАЉИ: Због чега су раскинули Емина Јаховић и Садетин Сиран

Novosti online

недеља, 30. 12. 2018. у 22:30

ИСПЛИВАЛИ НОВИ ДЕТАЉИ: Због чега су раскинули Емина Јаховић и Садетин Сиран

instagram.com

Турски милионер Садетин Саран је био разочаран изјавама Емине Јаховић за српске медије да не планира више да се удаје
Турски милионер Садетин Саран је био разочаран изјавама Емине Јаховић за српске медије да не планира више да се удаје док је он истовремено градио вилу за њих двоје.

Прича о љубавној романси између српске певачице Емине Јаховић и турског бизнисмена Садетина Сарана већ месецима је била главна тема свих медија. Међутим, ова веза очигледно није имала дуг век јер како сазнајемо бизнисмен и певачица су се посвађали због различитих погледа на будућност.

"Несугласице су почеле након што је Емина дала интервју за српске медије где је рекла да нема намеру више да се удаје. Садетин је то схватио као поруку жене која недовољно воли и то јој је јасно ставио до знања. Са друге стране, он је човек који је привржен породици и градио је кућу на обали у којој је требало заједно да живе. Он је њих двоје видео као породицу, али је након тих њених изјава схватио да на њихов однос не гледају истим очима. Након расправе коју су водили пре њеног одласка у Милано, она је одлучила да прекине сваки контакт са њим", каже извор упућен у читаву причу.

Подсетимо, Емина је тада рекла: "Не размишљам о венчању. Нећу се више удавати. Зашто би жена која се остварила као мајка и прошла кроз развод поново неком рекла ДА? Зарад чега?", изјавила је певачица за "Сторy", што се њеном драгом очигледно није свидело.

Да постоје "проблеми у рају" приметили су многи када једно другом последњих десетак дана нису лајковали објаве на друштвеним мрежама, а што су чинили пре тога свакодневно. Приче о раскиду међу њиховим турским пријатељима постале су све гласније када се певачица није појавила на гала журки коју је њен сада већ бивши дечко организовао. Како бисмо проверили наше наводе позвали смо Емину Јаховић, али се она до закључења овог броја није јављала на телефон.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

vedrana xx

31.12.2018. 21:14

Raskinuli su oni pre ove njene izjave, da ne namerava da se udaje. Ostalo je konstrukt njenog PR tima, da se sakrije činjenica da je od Sadetina popila šut-kartu.