ЈЕДНА од најпопуларнијих певачица „Гранд продукције“, Милица Тодоровић, објавила је нову песму „Иста ја“, која интригантним текстом, брзим ритмом и енергијом, већ на прво слушање, претендује да постане велики хит, који ће врло брзо освојити дискотетке и клубове, посебно током новогодишњих празника.

Дуго сам размишљала шта да снимим после песме „Шоу програм“, која је била неки мој експеримент, нешто што се мени, лично, допадало. Овог пута сам хтела нешто другачије. Двоумила сам се између “данце халл”-а, који је сада веома популаран, и чистог “народњака”, и одлучила се за другу варијанту, иако никада нисам била класична певачица народне музике.

Више волим поп-фолк комбинације, али овог пута сам направила екстремнији искорак, јер ми се свидела енергија коју песма носи, а најбитиније је да се она допала и публици, што је увек добитна комбинација.” каже Милица за Новости онлине.

Најмлађа победница такмичења “Звезде Гранда” изградила је стабилну позицију на музичкој сцени, али јој статус “звезде” никада није био императив. Њена природност, духовитост, спонтаност и вечита позитивна енергија су јој много важније од популарности и једна је од ретких која није дозволила да је шоу бизнис и успех промене.

Мислим да се то може приметити у свим мојим јавним наступима, интервјуима, и у непосредном контакту са људима. Та искрена енергија се осети. Верујем да ме је здрав разум сачувао, и да све то, генерално, потиче из куће. Никада нисам играла ни по каквим естрадним правилима, само сам била оно што јесам и увек ће тако бити. Ја сам иста и у продавници и на сцени и где год да се појавим. Не знам колико је то добро или није, пошто су многе моје колеге једно на сцени, а друго у приватном животу, али код мене је то исто, другачије не умем и не желим, и мени то успева. С друге стране, веома сам емотивна и осетљива, чак и рањива, али то ретко показујем у јавности и мало људи то примећује, управо због моје ведрине. Ипак, кроз емотивне баладе, као што је, рецимо, “Коначна одлука”, могу да изразим своју најдубљу емоцију, која ме суштински чини оваквом каква јесам.”

Предстојеће празнике Милица ће провести радно, песма “Иста ја” ће свакако освежити њен репертоар, а као новогодишњу жељу увек истиче добро здравље, које је најважније.