Даркова вереница лоше подноси трудноћу, сви су забринути за њу

Novosti online

субота, 01. 12. 2018. у 19:23

Даркова вереница лоше подноси трудноћу, сви су забринути за њу

instagram.com

Вереница Дарка Лазића, Марина Гагић сада је осмој недељи трудноће, а како је прво тромесечје најризичније за плод, тако Марина сада мора што више да одмара
Вереница Дарка Лазића, Марина Гагић сада је осмој недељи трудноће, а како је прво тромесечје најризичније за плод, тако Марина сада мора што више да одмара. Да трудноћу не подноси најбоље због целог стреса који је претрпела последњих месец дана, открио је њен брат Милош.

Он не крије да сви стрепе над њом и брину како ће изнети трудноћу.

-Марина гледа да бар неколико пута у току дана оде у шетњу, а онда увече иде код Дарка. Често одлази код њега, кад год се осећа добро, пошто је муче вртоглавице и мучнина. Повраћа, доста је малаксала, ваљда зато што је малокрвна, и мора да се одмара и да се пази, јер је то тренутно и за бебу и за њу најбитније. Тешко подноси то друго стање и није као наша мајка која је одлично подносила трудноће. Нама је само да све буде како треба- рекао је Маринин брат Милош, а онда је и Марина потврдила ове наводе.

Иако је Марина пресрећна због стања у ком се налази, признала је ипак то све није лако поднела.

-Тачно је да имам мучнине, али битно је да се осећам срећно. Знам да ће све бити добро. Дарко и ја ћемо из свега изаћи као победници, јер је наша љубав јача од свега- бодри себе Марина позитивним размишљањем и објашњава:

-Дарко је човек мог живота, волим га највише на свету и сада ћу му и дете родити, што је круна наше љубави. Милан и Бранкица су одушевљени, ми се заиста лепо слажемо, сваки дан смо заједно. Сви су пресрећни, јер смо се стварно зближили, и ја са његовим родитељима, и он са мојима. Од како су сазнали да сам трудна и да ћу им подарити унуче, према мени се понашају као да сам им ћерка, и захвална сам им на томе. Рекла сам им да се опусте и да не брину толико. Они знају колико је стресно било све ово кроз шта смо прошли, па се сада плаше за мене. закључује Марина на крају разговора.

(Свет.рс)

Коментари (1)