СИН РАДОША БАЈИЋА НАСЛЕДИО И МУЗИЧКИ ТАЛЕНАТ ОД ОЦА: Погледајте ексклузивни спот за нумеру “Стани зоро” из серије “Шифра Деспот” (ВИДЕО)

Новости онлине

понедељак, 19. 11. 2018. у 14:37

СИН РАДОША БАЈИЋА НАСЛЕДИО И МУЗИЧКИ ТАЛЕНАТ ОД ОЦА: Погледајте ексклузивни спот за нумеру “Стани зоро” из серије “Шифра Деспот” (ВИДЕО)
Начула је публика у недељу увече уз ТВ Пинк шта се “крчка” у студију Стефана Жакуле, јунака серије “Шифра Деспот”, кога тумачи Недељко Бајић, а о чему је реч, откривамо вам данас
Начула је публика у недељу увече уз ТВ Пинк шта се “крчка” у студију Стефана Жакуле, јунака серије “Шифра Деспот”, кога тумачи Недељко Бајић, а о чему је реч, откривамо вам данас.


Познато је да Недељко има фантастичан глас, па му је у овој серији, у којој потписује и продукцију, припала улогу естрадног менаџера и певача, а како му је та рола “легла”, говори нумера “Стани зоро”, коју је отпевао специјално за потребе серије.

Аутор текста и музике је наш врсни композитор, текстописац и музичар, аутор великог броја хитова и дивних песама, Зоран Дашић Даша из групе “Легенде”, а аранжман је радио Драган Кресић – открива нам Недељко. - Песма је по жанру лагани народњак.


Савршено се уклопила у концепт серије и једне драмске линије која је важна у причи. Искрено, верујем да ће ова песма заживети и да ће постати вољена међу људима.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Недељко Бајић: "Село" се не да надмашити


Снимљен је и спот песме “Стани зоро”, која прати љубав главних јунака приче, Деспота (Ђорђе Марковић) и Милене (Тамара Крцуновић), а доступан је на “Yоутубе” каналу продуцентске куће породице Бајић - “Contrast studios”.

Како ће се развијати прича љубавног пара, али и шта Стефан Жакула планира у наставку, пратите недељом од 21.15 у серији “Шифра Деспот” само на ТВ Пинк.

Коментари (32)

Lola

26.11.2018. 13:42

Odusevljena sam koliko je lepa pesma, Nedeljko je vanserijski talentovan, hvala vam za predivnu pesmu!

Ciki

30.11.2018. 18:48

Apsolutno maestralno otpevano!!! Od kad sam je čula na Youtube-u nonstop je slušam, sjajna!

Sandra

10.12.2018. 17:19

Čula sam pesmu pre neki dan i mogu reći da je izuzetno lepa, stvarno svaka čast Nedeljku!

Jole

12.01.2019. 22:08

Izvanredan glas, bilo bi divno kada bi Nedeljko snimio jos neku pesmu jer je ova apsolutno genijalna!