Начула је публика у недељу увече уз ТВ Пинк шта се “крчка” у студију Стефана Жакуле, јунака серије “Шифра Деспот”, кога тумачи Недељко Бајић, а о чему је реч, откривамо вам данас.


Познато је да Недељко има фантастичан глас, па му је у овој серији, у којој потписује и продукцију, припала улогу естрадног менаџера и певача, а како му је та рола “легла”, говори нумера “Стани зоро”, коју је отпевао специјално за потребе серије.

Аутор текста и музике је наш врсни композитор, текстописац и музичар, аутор великог броја хитова и дивних песама, Зоран Дашић Даша из групе “Легенде”, а аранжман је радио Драган Кресић – открива нам Недељко. - Песма је по жанру лагани народњак.


Савршено се уклопила у концепт серије и једне драмске линије која је важна у причи. Искрено, верујем да ће ова песма заживети и да ће постати вољена међу људима.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Недељко Бајић: "Село" се не да надмашити


Снимљен је и спот песме “Стани зоро”, која прати љубав главних јунака приче, Деспота (Ђорђе Марковић) и Милене (Тамара Крцуновић), а доступан је на “Yоутубе” каналу продуцентске куће породице Бајић - “Contrast studios”.

Како ће се развијати прича љубавног пара, али и шта Стефан Жакула планира у наставку, пратите недељом од 21.15 у серији “Шифра Деспот” само на ТВ Пинк.