ВЕНДИ ТВРДИ ДА ЈЕ ИМАЛА СЕКС СА ШЕШЕЉЕМ: Орошавао ми и тело и дух

В. Н.

04. 10. 2018. у 21:25

Певачица Весна Вукелић пре двадесетак година је била у вези са лидером радикала, а сада је за недељник "Афера" проговорила о интимним детаљима тог односа

ВЕНДИ ТВРДИ ДА ЈЕ ИМАЛА СЕКС СА ШЕШЕЉЕМ: Орошавао ми и тело и дух

Војислав Шешељ Фото Танјуг / Весна Вукелић Фото И. Маринковић

ПЕВАЧИЦА Весна Вукелић Венди пре двадесетак година је била у вези са лидером радикала Војиславом Шешељем, а сада је за недељник "Афера" проговорила о интимним детаљима тог односа.

- Ја сам неко ко у приватном животу не воли глупирање, и озбиљан човек, какав је он био, са шароликим темама и пожртвованим срцем, представљао је прави благослов за клесање мог карактера - у свом стилу је причала фолкерка.

Она је, затим, сликовито објаснила зашто је дошло до разлаза:

- Раскол који се створио после годину дана наше везе последица је истине да ја нисам тип који би везао мараму испод браде и љуљао се на љуљашци у златном кавезу користећи и мердевине за канаринце, појилицу, стајалицу, хранилицу и држач за воће.

Венди није пропустила да врло пластично опише какав је Шешељ у кревету.

- Виртуоз. Иако је и тада имао вишак килограма, био је разгибанији од свих кинеских гимнастичара. Најјача страна му је била предигра и њу није започињао без неке добре књиге. Јако ме је палило када спусти између нас Солжењицина и његов "Архипелаг Гулаг", уз дискретно светло, био је то фантастичан почетак опуштања. Волела сам да док једном руком држи књигу, другом прелази преко мојих бутина. Знао је да ми орошава и тело и дух.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)