АНАБЕЛА Атијас дефинитивно је одлучила да се разведе од једанаест година млађег супруга Андреја Атијаса, а како нису успели да договоре споразумни развод, певачица је, подношењем тужбе за развод брака, у четвртак започела бракоразводну парницу. После пет и по година брака у којем је добила ћерку Бланку, она жели да почне нови живот и да себе и своје три наследнице поштеди стреса због Андрејевог понашања.

Кад ју је 11. септембра Андреј ударио у главу и изрекао салве увреда на њен рачун након жучног сукоба, Анабели се срушио свет и већ наредног јутра, после саслушања у полицији, решила је да окрене леђа Андреју. Међутим, остала је прибрана и иако жели да живот наставе идући свако својим путем, певачица због заједничког детета није желела да кривично гони супруга за насиље и скандал који је изазвао.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПРИВЕДЕНИ МАЈКА ЛУНЕ ЂОГАНИ И ЊЕН МУЖ Андреј ударио Анабелу, она му узвратила: Севале песнице због пса!

- Због мале Бланке Анабела ће и после развода остати у контакту са Андрејом, а љубавне емоције је потиснула јер није спремна на агонију какву јој он приређује својим честим пијанствима. Андреј је отишао код мајке у Панчево након саслушања у полицији и од тада сваког дана преклиње Анабелу да му да још једну шансу. Њој је живот довољно хаотичан и без њега тако да нема снаге за његова стална правдања и обећања која не испуни - открива за Анабелин близак пријатељ.

Како нам даље прича Анабелин пријатељ, она је уз Андреја имала и много лепих тренутака и волела га је, али није могла да му опрости насиље. Колико је Анабели тешко, зна само неколико људи које у овим данима пушта близу себе, а међу њима је и њен бивши муж Гаги Ђогани, који јој се нашао као најбољи пријатељ и раме за плакање.

Андреј је прво одбио да призна да је кобне ноћи дошло до физичког обрачуна са Анабелом, али је каснио потврдио, а супругу је хвалио на сва уста молећи је да му опрости.

- Анабела је најбољи човек, најбоља мајка и најбоља супруга, најбољи пријатељ, па и најбоља љубавница - рекао је Андреј после насиља које је признао да је починио.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - АНДРЕЈ АТИЈАС ПОСЛЕ СКАНДАЛА ОТКРИО ПРАВУ ИСТИНУ: Отишао сам из стана, обманули смо јавност

Из брака са Ђоганијем Анабела има две ћерке, ријалити звезду Луну и тринаестогодишњу Нину, док је са Андрејом добила Бланку након мање од годину дана од рођења његовог ванбрачног сина Леона. Још на почетку везе са Атијасом о њему су из његове родне Босне допирале лоше гласине, а његова бивша љубав и мајка његовог сина Јасмина Скендер је у више наврата тврдила да Андреј конзумира наркотике, што је и Луна потврдила у претходном ријалитију.


Аутор: Блиц